Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Benneteket is kínoz a székreke...

Benneteket is kínoz a székrekedés? Mennyire mertek erőlködni a wc-n? Veszélyes a babára, ha erőlködök?

Figyelt kérdés

Iszonyatos székrekedésem van, 2 hónapos vagyok, de 5nek is kinézek, akkorára felpuffadt már a hasam. Heti egyszer sikerül egy keveset kierőszakolnom, de olyankor meg attól aggódom, hogy nehogy elvetéljek az erőfeszítéstől.

Napi2-3 liter vizet iszok, feher kenyeret nem eszem, minden lisztes dolgot igyekszem kerülni, helyette magvas dolgokat eszem, zabpelyhet is szoktam, tehát a rost bevitel is rendben van. Sok gyümölcsöt is eszek: alma, körte, narancs, kiwi, szőlő... nem tudom, mit tehetnék, hogy ez elmúljon :( Ti mivel segítetek rá magatoknak? Szedtek valamit?

2016. dec. 13. 07:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Jelentem: a magnosolv egy csodaszer! :D 2 tasakkal ittam ma és tegnap. Hasmenést ugyan nem okozott, de megindult, aminek meg kellett indulnia ;) nagyon köszönöm az ajánlást!
2016. dec. 15. 21:52
 22/22 anonim ***** válasza:

16-os vagyok, a Mira víz nekem nem segít. Talán enyhébb esetben, de az nem az én esetem. Mindig éreztem mellette, hogy kell, de nem sikerült.

Inkább a Magnosolvval szórakozok én is. Napi 1-et iszok de 3-4 naponta 2 tasakot és másnapra segít.

2016. dec. 21. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!