8 hetesen megszűnt a puffadás + székrekedés?
Figyelt kérdés
Ez nekem minden ciklusban ovu után már megvolt, nem sokkal pozitív teszt után még jobban eldurvult a helyzet és főleg a székrekedésnél nem gondoltam volna, hogy ez megszűnik a terhességem alatt. Menzesz előtt 1-2 nappal szokott ez lenni viszont Duphastont szedek másfél hete rózsaszínezésre, mindig időben vettem be! Szóval elvileg progeszteron csökkenéstől nem kellene lennie. Ugye nem jelent bajt? Segítsetek! Egyéb tünetek miatt nem aggódtam eddig de már hányingerem se volt egyáltalán napok óta, az álmosság is enyhült valamennyire.2016. nov. 27. 14:13
1/9 anonim válasza:
Terhesség alatt kettő dolog kombinációja jelent rosszat: az erős görcs és a vérzés. A többi totál lényegtelen, az az embrió állapotáról nem mond semmit, hogy te pl. hánysz, mint a lakodalmas kutya, vagy Hindenburgra puffadsz. NEM a tünetek megléte jelenti azt, hogy jól van a baba. Ha nincs görcs és vérzés, úgy kell tekinteni, hogy minden OK.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak enyhe magnéziumra múló menzesz szerű görcsölgetés van, ugyanúgy, mint az elmúlt hetekben is. A rózsaszín sincs már meg, szerencsére elmúlt már aznap, mikor megjelent.
2016. nov. 27. 14:28
3/9 anonim válasza:
Nekem is 8hetes volt a terhessegem amikor megszuntek a tunetek es sajnos az embrio elhalt
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Csütörtökre van időpontom, izgulhatok addig. Köszönöm neked is a választ!
2016. nov. 27. 15:17
6/9 A kérdező kommentje:
Tapasztalat az övé is. Sokat is olvastam hasonlót főleg hányingerrel kapcsolatban, hogy elmúlt és a baba már nem élt. Első babámmal is a hányingert egyik napról a másikra elvágták 8 hetesen szóval az a része kevésbé aggasztott de a székrekedés nekem az utrogestan abbahagyásáig kitartott majd később visszajött. A puffadásra nem emlékszem viszont. Szerintem az is sokkal tovább tartott. Így ezen viszont meglepődök, halálra nem aggódom magam de vannak azért félelmeim.
2016. nov. 27. 20:11
7/9 anonim válasza:
Hát, nézd... Nekem meg minden tünetem megvolt még, és egy kis rózsaszín vérzés miatt mentem be ultrahangra, amikor kiderült, hogy elhalt a babánk. Előző nap hánytam, és a mellfeszülés-bizsergés még a missed ab után is megvolt 1 hétig... A doki azt mondta, hogy ilyen esetben még a hormonok termelődnek, ezért még a tünetek jelentkezhetnek egy ideig.
Ezt nem paráztatásnak mondom, hanem annak megerősítésére, hogy egyáltalán nem számítanak a tünetek, mert semmit nem jelent. Én is olvastam csomó embernél, hogy hirtelen elmúlt valami tünete, és közben teljesen rendben volt a pici. Szurkolok, hogy rendben legyél! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Mikor rózsaszíneztem rendben volt a baba. Csak így már alapból volt bennem egy kis aggodalom a következő UH-ig. De hülye vagyok az se másfél hete volt, hanem ezen a héten szerdán. :/
2016. nov. 27. 20:56
9/9 A kérdező kommentje:
Minden rendben. :)
Egyébként még a hányinger is képes volt visszajönni, már én is látom, hogy tünetek miatt nem érdemes aggódni.
2016. dec. 1. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!