Elevitet szedek, volt valakinél (60 kg körül a terhesség elején) akinek a melléghatás székrekedés, puffadás és iszonyatos hízás?
én 61kiloval kezdtem,terhesség előtt már 5honappal szedtem az Elevitet,egyáltalán nem hiztam tőlle és székrekedésem szerencsére még most sincs
23hkm
köszönöm a válaszokat.
Most vagyok a 22. hétnél és már most 9 kg-ot híztam és nem eszek többet, sőt...
Így csak erre tudtam gondolni
szia. én 60 kiló körül voltam, most 17 hetesen 66 vagyok, ami szerintem túl sok.
az első 3 hónapban szedtem végig, nekem is hatalmas hasam volt, volt, hogy nem mentem 10 napig WCre, teljesen mindegy volt, mit ettem. (minden praktikát, amit mondanak próbáltam)
és én is rengeteget ettem, de sajnos főleg édességet kívántam. 13. hét után lellátam vele, kisebb lett a hasam, az édesség iránti vágyam jelentősen csökkent, és nem mondom, hogy nem vagyok szorulásos, de 2naponta járok WCre. most kb 3 naponta veszek egyet be belőle, hogy azért mégis legyen plusz vitamin, és amikor beveszem, másnap puffadt vagyok...
biztos, hogy attól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!