Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha Mira glaubersós gyógyvizet...

Ha Mira glaubersós gyógyvizet iszok terhesség alatt székrekedésre, az nem "mossa" ki a vitaminokat a szervezetemből, az enyhe hashajtó hatása révén?

Figyelt kérdés

Ti hogy ittátok,hagytatok közte pár óra eltérést a terhesvitamin és a mira víz bevétele között? TAPASZTALATOK?

Nem szeretném, ha a vitamint kimosná a szervezetemből.

2012. ápr. 11. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom, de már százfelé hallom, hogy a terhesség alatt mennyire kell csökkenteni a sóbevitelt, meg a nátriumszegény táplálkozásról, stb. Nem csak a végén, a vizesedés miatt, hanem egyébként is minimális sót szabad csak. A székrekedésre a patikában adnak egy homeos terhesbogyót, az a neve hogy, na várjál mindjárt megnézem, ha van itthon
2012. ápr. 11. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen van. Tamarind a neve, ezzel jobban jársz, mint a sós cuccal egyébként is. Majd szoptatásnál vigyázz mindenfélével, akkor semmit se lehet nagyon, mert a picit is meghajtja.
2012. ápr. 11. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A só (nátrium) megköti a vizet a szervezetedben!!!
2012. ápr. 11. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is szoktam néha inni Mirát,de nem kell minden nap inni belőle,mert több napig is meg van a hatása.Ja,és nem csinál hasmenést,csak 1-2-3 napig állandó ingert csinál.

Legalábbis nálam így hat.

És az a sómennyiség ami abban az 1 deciben van,az nem nagy adag.Annak a 2-3-szorosát is megeszi az ember egy nap.

2012. ápr. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!