Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt másnak is vérzékeny...

Volt másnak is vérzékeny méhszája terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy kicsit vérzem elmegyek dokihoz és megnyugtat hogy a baba jól van nincs lepényleválás és azt mondja majd elmúlik. Jó ez így?Kicsit jobban aggódom mint a dokim.Igaz fekvésre vagyok intve.Kíváncsi vagyok más is van így és neki mit mondtak vagy mit kellett csinálni.
2012. ápr. 11. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, Rutascorbin egy-két hét alatt eltüntette. Szerintem próbáld ki, csak egy vitamin végül is nem árthat. Nálam a másodiknál volt ilyen, kicsit már megviselt volt a méhszáj. Feküdni nem kellett egyáltalán.
2012. ápr. 11. 07:09
 2/6 boer beata ***** válasza:
nekem 12 hetesen volt par napi verzes ugyan a mehszaj miatt de elmult magatol (vagyis voltam dokinal) nem volt semmi gond a babaval
2012. ápr. 11. 07:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat.Akkor megnyugszom bár a doki biztos nem mond butaságot csak nagyon izgulok nem szeretném ha baja lenne a babának.
2012. ápr. 11. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem az elsö trimeszterben végig volt, barnázás, vagy nagyon kevés rózsaszín. utáltam, iszonyatosan ijesztö, nekem egy sima pukitol is lett.

Nekem is a doki azt mondta érzékeny méhszáj, pl minden hüvelyi uh után olyan volt a müszer, szóval nem volt kérdés.

Aztán elmúlt magától, engem nem is fektettek.

Aztán elöjött a legvégén is az utolsó hetekben, enyhe vérzés. doki azt mondta míg nem erös, nem görcsös addig nem baj.

most a másodikat várjuk és semmi ilyen problénmám nem volt.

2012. ápr. 11. 08:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem is az volt mindkét terhességemnél. Feküdnöm kellett és kaptam utrogestant a 12 .hétig de utánna is előfordult a doki nyugtatott a babának nincs baja csak egy hajszálér rendetlenkedik. A 20. hétig előfordult. Most a harmadik babám várom most csak a 10. hétig volt ilyen problémám azóta csak kímélnem kell magam most jàrok a 18. hétben.

Ne izgulj pihenj amennyit tudsz. Hány hetes vagy?

2015. dec. 14. 17:13
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok.nekem is AZT mondta a doki hogy vérzékeny méhszâjam van illetve.hàtrahajlo méhem.elsö terhességem,most vagyok 5 hetes.AZT mondta cigi nuku,stressz nuku,es kiméletes életmod....nagyon remélem hogy Minden rendben lessz. Félek nagyon hogy elmegy mert doki szerint milyen esetben(mint az enyém) 10böl 3 marad meg :-(
2016. ápr. 28. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!