Ha már ki tudom tapintani a méhem, akkor pontosan hol tudom? Valaki leírná részletesen és azt is, hogy milyen érzés?
Figyelt kérdés
A hasizom alatt vagy fölött vagy hol kell éreznem? Mert én csak az izmot érzem.2012. ápr. 10. 15:57
1/13 anonim válasza:
olyan érzés, mintha egy kis dombocska lenne a pocakodon. ennél jobban nem lehet elmondani.
2/13 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Biztos hogy már érzed a méhedet? Én kicsit ducibb vagyok és a 11. hét körül véletlenül megtapintottam és összekeverhetetlen érzés volt. Egy kemény kis gömböcske.
3/13 A kérdező kommentje:
13.
De pontosan hol lehet érezni?
2012. ápr. 10. 16:12
4/13 A kérdező kommentje:
És csak középtájt van vagy a hasszélét is kitölti?
2012. ápr. 10. 16:12
5/13 A kérdező kommentje:
És fekve vagy ülve?
Bocsi, a sok kérdésért. :)
2012. ápr. 10. 16:14
6/13 anonim válasza:
Hasizom alatt nyilván, és tényleg olyan mint egy dombocska, eleinte pici, aztán nő. Én nem tudtam kitapintani, csak kb éreztem, meddig tart. Most már az egész hasam egy gyermek :)
38 hkm
7/13 anonim válasza:
Szemérem csontod felett kell érezned, a hasad közepén.
8/13 A kérdező kommentje:
És mennyire kell benyomni a hasat? Nagyon vagy elég egy kicsit? Esetleg, ha egy kicsit erősebben végigsimítom, akkor is érezhetem?
2012. ápr. 10. 19:48
9/13 A kérdező kommentje:
Mekkora kb.?
2012. ápr. 10. 19:48
10/13 anonim válasza:
nem kell benyomni semennyire, érezni mindenhogy, mert kidudorodik!!! NE NYOMKODD A HASAD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!