Milyen érzés a keményedés? Kb mikor kell elkezdődnie?
mindenki kérdzegeti tőlem, hogy mennyit keményedik a hasam, de fogalmam sincs, hogy mit kellene éreznem, mikor kell jönnie az elsőnek? és mit is kell érezni? egyértelmű lesz, hogy "na ez volt az"?
20+5 hkm
Igen, egyértelmű lesz. Nekem sem volt ennyi idősen, de pl kifejezetten emlékszem, hogy 2 hónappal szülés előtt, amikor 1 hetes utazáson voltunk a férjemmel, és egész nap mászkáltunk, akkor nap végén már éreztem, hogy kemény a pocakom. Szülés előtt ez egyre fokozódott, többet kellett pihennem.
Könnyen észre lehet egyébként venni, most ha megtapintod a pocakodat, akkor rugalmas, puha.
Szia!
Van aki azt írja, hogy pár perces keményedése volt, vagy, hogy napi többszöri pár perces, ezt nem tudom milyen, mert nekem minden nap délutánra nagyon kemény a hasam. Még dolgozom, de nem hajtom túl magam, úgyhogy lehet, hogy az egész napos fentlét okozza ezt vagy csak mert folyamatosan növekszik a méhem. Nem tudom.
Boldog és problémamentes babavárást kívánok!
Üdv: 25 hkm
Én sem tudtam múlt hétig, hogy milyen, el sem tudtam képzelni, nehéz leírni, ha jön akkor egyértelmű lesz abszolút. :)
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!