Lehet hogy butaság amit kérdezek, de milyen érzés a keményedés?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok és szerencsére teljesen panaszmentes.Sokan írják viszont hogy már ennyi idősen is keményedik a hasuk.Én nem tapasztaltam még ilyesmit,de szeretném tudni hogy milyen érzés hogy felismerjem ha esetleg nálam is jelentkezne.Előre is köszönöm.2010. jún. 29. 11:58
1/4 anonim válasza:
a hasad olyan kemény lesz mint a medicinlabda és érzésre egy nem túl kellemetlen szoritó érzés ami lassan elmúlik.
Örülj neki hogy még nincs ilyen élményed. Fájdalommal nem jár ha jelentkezik próbálj meg pár percig pihenni lazitani.
2/4 anonim válasza:
Én is épp most akartam feltenni ezt a kérdést :)
Van olyan, hogy úgy érzem, mintha fel lennék puffadva. Kicsit hájas a hasam, úgyhogy a babás pocim nagyobbnak látszik. A gyomromnál úgy érzem, hogy képes lenne kipukkanni. Ez is keményedés? Vagy csak túl sokat ettem...?
4/4 anonim válasza:
Nekem is csak a 32-33. héten kezdett keményedni a hasam. Észre fogod venni, hogy milyen. Úgy tudom, a fáradtságtól van, jót tesz a pihenés és ha nagyon kemény, 1 magneB6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!