Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas a 90-92-es pulzus...

Magas a 90-92-es pulzus terhesség alatt? A vérnyomásom alacsony,90/50-110/70 között van.

Figyelt kérdés
Ma voltam a körzeti orvosnál-pecsételtetni-megmérte a vérnyomásomat,és azt mondta a pulzusomra,hogy magas(azt persze nem mondta mennyi),nézessek pajzsmirigy működést.Jól megrémített,azóta méregetem itthon,és ha jövök-megyek is max.95 körül van.Én úgy tudom ez teljesen normális várandósság alatt,mivel megnövekedik a keringő vér mennyisége.15 hetes terhes vagyok.Köszi a segítséget.
2012. ápr. 10. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem látott el semmi féle információval a doki? Nekem felment 140-150-re is, kaptam seduxent :( sajnos. Szerintem annyira vészesen nem magas. De keresd meg a védőnőd, vagy menj vissza a dokihoz, ha bizonytalan vagy és kérdezz rá.
2012. ápr. 10. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:

szia,

nekem elejétol végig így volt a fiacskámmal és semmi bajunk nem volt.a dokim szerint ezek normálís értékek.

2012. ápr. 10. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,a 95ös pulzusszám is normális egy terhes nőnél,az enyém 120 felett van,és az ekg-m sem túl jó,hnap megyek a belgyógyra,valszeg gyógyszert kapok én is! Szerintdm a tiéd jó! De ha nagyon nyugtalanít, menj vissza a dokidhoz! Boldog babavárást! 26 hkm
2012. ápr. 10. 15:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Az elsőnek:semmit nem mondott,csak ennyit.Ráadásul az ekg-m tökéletes(ennyit mondott).Ezért ijedtem meg,mert én sem tartom ezt magasnak,és a neten is azt olvastam,hogy normális.Azért is furcsállottam,mert se a dokim,se a védőnő,illetve a szülésznőm(aki a terhesgondozásomat végzi)nem mondta,hogy gond lenne,holott ők is mérik a vérnyomásomat.Boldog babavárást,és jó babázást!
2012. ápr. 10. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Elvileg várandósan 100-ig normális!

Nekem vesegondok voltakaterheséég alatt ami miatt minimum 4 litert kellett innom,ésa pulzusom 100-115 között mozgott!De asokfolyadék+várandósságmiatt erre is azt mondták normális!

2éves kislány és 35 hetespocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 10. 17:03
 6/9 boer beata ***** válasza:
nekem 130 is volt terhesseg alatt az atlag 110 volt....nincs semmi bajom es nem is volt...szules utan visszaallt normalla
2012. ápr. 10. 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Nektek is KÖSZI!Azóta megmértem 3x és 86-88 körül volt.Igazán azért lepett meg,mert az előző két terhességemnél nem volt ilyen gondom(legalább is nem ijesztett rám senki).Így már teljesen megnyugodtam.Jó egészséget!
2012. ápr. 10. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

100-ig teljesen normális! Nekem mindig 100 körül van és alacsony nagyon a vérnyomásom is! Volt már 70/40 is. :) Nincs semmi bajom, jól vagyok! :)

31 hkm

2012. ápr. 10. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ennyi és ez a normális (megkérdeztem dokim). Amúgy én napi 3x mérem.

2012. ápr. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!