Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet babától: Az alhasam...

Ez lehet babától: Az alhasam lapos, de a köldököm körül mintha nőne a hasam (úgy érzem, mintha jobban kidudorodna, mint eddig)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdés, de már nagyon ideges vagyok. Nagyon gyengén jött meg a mensim most, de ha terhes lennék, akkor február elején estem volna teherbe.

2012. ápr. 11. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Dehogy!:)

A méh ilyenkor még bőven a szeméremcsont mögött van!

2012. ápr. 11. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
csak egy picit meghíztál :)
2012. ápr. 11. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
a terhességnél először az alhas kezd nőni.
2012. ápr. 11. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És az alhas mikor kezd el nőni?

2012. ápr. 11. 12:32
 5/12 anonim ***** válasza:
a hasad méregetése helyett, ami iszonyat nagy butaság, és felesleges, inkább vehetnél egy tesztet, ami meg is mondja a tutit, és nem tőlünk várod, hogy belelássunk a méhedbe. már bocs, de kiborítanak az ilyen kérdések.
2012. ápr. 11. 13:11
 6/12 A kérdező kommentje:

A teszt negatív, de ha jól tudom a tesztek nem 100%-osak a negatív eredményt illetően.

Én csak észrevettem magamon ezt a változást egy ideje + gyenge menstruáció, ezért tettem fel a kérdést, de szerintem nincs olyan szabály, hogy minden kérdésre köteles vagy válaszolni, próbáld meg átugorni, ha nem tetszik, de haszontalan kommentárt ne írj, mert nem segítesz vele!

2012. ápr. 11. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:

szia!

Remélem ez hasznos válasz lesz. Menj el orvoshoz!! Na az 100% meg fogja Neked mondani, mi újság van.

2012. ápr. 14. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A hasad tuti nem a(z esetleges) terhességtől nő, hiszen ha terhes vagy de még a teszt sem mutatja ki akkor nagyon picike lehet a baba, ilyen korai terhességnél pedig még nem nő a méh, azt majd kb 16-18 hetesen kezdenéd észrevenni, bár ez alkatfüggő.

2012. ápr. 14. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy ha február elején "készült" a bébi akkor már a tesztnek ki kellene mutatnia.

Szerintem tesztelj újra.

2012. ápr. 14. 11:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia!

2 hete teszteltem utoljára (együttlét után 7 héttel) és az is negatív lett.

2012. ápr. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!