Ez lehet babától: Az alhasam lapos, de a köldököm körül mintha nőne a hasam (úgy érzem, mintha jobban kidudorodna, mint eddig)?
Dehogy!:)
A méh ilyenkor még bőven a szeméremcsont mögött van!
Köszi a válaszokat!
És az alhas mikor kezd el nőni?
A teszt negatív, de ha jól tudom a tesztek nem 100%-osak a negatív eredményt illetően.
Én csak észrevettem magamon ezt a változást egy ideje + gyenge menstruáció, ezért tettem fel a kérdést, de szerintem nincs olyan szabály, hogy minden kérdésre köteles vagy válaszolni, próbáld meg átugorni, ha nem tetszik, de haszontalan kommentárt ne írj, mert nem segítesz vele!
szia!
Remélem ez hasznos válasz lesz. Menj el orvoshoz!! Na az 100% meg fogja Neked mondani, mi újság van.
Szia!
A hasad tuti nem a(z esetleges) terhességtől nő, hiszen ha terhes vagy de még a teszt sem mutatja ki akkor nagyon picike lehet a baba, ilyen korai terhességnél pedig még nem nő a méh, azt majd kb 16-18 hetesen kezdenéd észrevenni, bár ez alkatfüggő.
utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy ha február elején "készült" a bébi akkor már a tesztnek ki kellene mutatnia.
Szerintem tesztelj újra.
Szia!
2 hete teszteltem utoljára (együttlét után 7 héttel) és az is negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!