5 hetes kismama vagyok, és egész álló nap fáj a köldököm, normális ez?
És olykor- olykor beszúr a petefészkem környékén, mint ahogy menstruáció előtt fájdogált... ??
Nem voltam még orvosnál.
Szia!
Ááááááááá ismerős, nekem is így volt, ráadásul valamiért jobban érzékenyebb vagyok a köldökömre, mint mások. Ha valaki hozzáér (Én is) egyből hányingerem lesz és olyan megmagyarázhatatlan fura érzésem lesz körülötte. Nálam hamar elmúlt!Semmi rosszat nem jelentett nálam.
6 hetesen mentem Én is először és akkor már volt szívhang is! :D
Gratulálok, mikor mész dokihoz?
Nekem a köldököm csak később lett érzékeny amikor már kidudorodott a nagy hasamtól.
Nem volt hasi műtéted ezelőtt?
Aranyosak vagytok, hogy írtatok, köszi! :))
Jövő héten tervezek orvoshoz menni, de most szült a tesóm 14-én a Balinál itt óváron. És kiderült tegnap, hogy benne felejtett két db tojás nagyságú géz darabkát még ( 03.14.én a szülésnél) :OOOO hát én nem akarok óváron szülni :$
Szóval a köldökömmel műtét még nem volt sosem de szerencsére csak érzékeny még kibírható :)
Ma reggel megvolt az első rosszulétem is de mennem kell még dolgozni szóval a pici még lazuljon :))
Köszönöm kismamák/anyukák/nők a válaszokat!!! :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!