Miért ilyen bő a folyásom amióta kismama vagyok? Ugye ez normális?
Figyelt kérdés
nincs fogadott dokim,20hetes vagyok.2012. márc. 6. 10:33
1/4 anonim válasza:
Normális, ameddig semmilyen más tünetet nem okoz. Fokozottabb intim higiéniát igényel, tehát használj valamilyen tejsavas intim lemosót, mert terhesség alatt könnyebben felszaporodnak a baktériumok.
2/4 Babi0906 válasza:
Nekem is volt, de én azóta csak zuhanyzok, mert nekem baci is lett végül a hüvelyben és a doki mondta tanácsosabb lenne zuhanyozni. Én saforell intim mosakodót használok, gyógyszertárban vettem ott ezt ajánlották. Folyásom van azóta is csak nem olyan sok meg nincs bacim azóta.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is rengeteg van, annyira, hogy van mikor még a tisztasági is átázik. Mivel nem bűzös, nem viszked így addig nem foglalkozom vele.
20 hetes kismami
4/4 Klári083 válasza:
Szia,
én még fiatal mami vagyok (8hetes) de nekem is van. A dokim is azt mosta, hogy ez normális. A fürdéstől engem is letiltottak, és használok intim mosakodót. Nem lehet gond, amíg nem viszket és nem bűzös.
Jó babavásárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!