Kismamik székrekedés miatt lehet probléma?
Kérdésem az lenne, hogy 4 napja tartó székrekedés okozhat-e problémát a terhességre nézve. Már mindent összeettem, meg glicerines kúpot is használok, de semmi.
24 hkm
Anno nekem is ezzel volt bajom, pont 4 napig, akkor aztán megelégeltem a dolgot, és robbantottam.
Megettem egy rakás bablevest!
Utána azt hittem megszülök, de távozott, aminek távoznia kellett :)
Nagy durranás volt :)
Lenmagot keverj joghurtba, nálam az a tuti :)
Vasat szedsz?
Igen és nekem még kell vastablettát is szednem külön, csak az a baj én gyerekkorom óta küzdök a székrekedéssel. :S
Tegnapi glicerines kúp után most sem érzek késztetést :(
1. vagyok.
a glicerines kúpnak azonnal kell hatnia, szóval ha semmit nem kaksiztál tőle, akkor hagyd a csudába.
irreálisan sok folyadékot igyál meg, és nagyon ajánlom még a zöldség leveseket is.
mert az rost, meg folyadék.
sajnos a vastablett az megfog, de szedni kell.
Ezenkívül én még rengeteg nyers zöldségből csináltam salátákat, amit szintén büntetlenül fogyaszthattam, és hozzá korpás kenyeret, amit bárhol lehet kapni, az is segít a szorulásos eseteseknek :)
volt olyan, hogy meleg tejbe turmixoltam bele házi szilvalekvárt, plusz tettem bele édesítő folyadékot, ami ugye fosat uram bocsá, és ez a meleg tejes undorítóság sem segített :(
esetleg próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!