Nektek mi segített székrekedés ellen? 30 hkm
Korpatabletta, joghurt, kefír, zöldség, gyümölcs, sok víz, és reggel egy gyenge kávé.
Minden gond megoldódott. ;)
Nekem a tejeskávé mindig segít reggel éh gyomorra.
22+2 hkm
Nekem csak a termèszetes vaskèszítmèny segített, ehettem bámit...
A barátnőm vette bioboltban, de vègül meg sem bontotta.
Csak a beöntés.
Én terhesség nélkül is székrekedéses vagyok, és minden terhességem alatt probléma ez.
Vettünk gyógyszertárban egy beöntő pumpát, és a férjem megcsinálja, majdnem naponta (forralt kamillateát szoktunk lehűteni, de sima vízzel is lehet tea nélkül.
Én 3-4 napig sem érzek sokszor ingert, talán hányingert, mert már felfelé nyomódnak a gázok meg minden, de ennyit nem szoktunk várni.
A glicerines kúp se rossz, de azzal nekem csak a mennyiség töredéke távozik.
És nem kell erőlködni és nem lehet hozzá szokni, én szülések után szépen "lejöttem a szerről".
Az orvosomnak egyszer említettem, nem volt elragadtatva, de én nem foglalkozom vele, mert nem ő kínlódik. Táplálkozás terén MINDENT megpróbáltam, ráadásul most diabéteszem van, így alig viszek be szénhidrátot, semmi csoki, sok rostos, de így sem megy...
És én jobbnak tartom, mint a hashajtókat, mert azok az egész bélrendszeren végigfutnak, ez meg csak mechanikus.
Ja és én vasat nem is szedek, jó most a vasam anélkül is...
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!