Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi segített székrekedés...

Nektek mi segített székrekedés ellen? 30 hkm

Figyelt kérdés
Elkellett kezdenem szedni 2x1 vastablettát, mert kiderült, hogy vérszegény lettem. Viszont mióta azt szedem 2-3 naponta tudok wc-re menni. Ráadásul már egy ujjnyira nyitva van a méhszájam, úgyhogy mondták, hogy ne erőlködjek. Védőnő mondta 2 napja, hogy szedjek akkor csak napi 1 vasat meg szedjek céklatablettát, és sok paradicsom, barack, bár ezeket eddig is ettem.

2016. szept. 6. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hunyadi gyógyvizet ajánlom
2016. szept. 6. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Duphalac
2016. szept. 6. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a vastabletta helyett Floradix Krauterblut szirupot ittam (sajnos, elég drága, de nagyon jó). Szuper lett a vasam tőle és nem csinált székrekedést egyáltalán. Gyógyszertárban lehet venni.
2016. szept. 7. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Sok évvel ezelőtt talán 5 éve is van, hogy éhgyomorra zöldteát kezdtem inni. 1 filtert 2 X kiáztatok, és tejjel bírom meginni.

Kell kb 2 óra mire hatása lesz. Nem hajt meg, de 2 x is elmegyek néha wcre.

Utóbbi időben ez is kezd csődöt mondani :(. Váltani kellene.

céklán gondolkodok.

Nem vagyok kismama...

2016. okt. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!