Menjek vagy maradjak?
Ne csináld már! Minek kell történnie, hogy otthon maradj???
A duphastont nem orrfolyásra kaptad sajnos, hanem mert véreztél! Lehet, ha abbahagynád, ki tudja, mi történne???
Én a helyedben maradnék otthon! Ne csináld már, hogy lelkiismeret furdalásod van. Ott csinálja össze magát a főnököd, ha ezt nem érti meg, hogy azért nincs minden rendben a terhességeddel. Ezzel igenis otthon kell maradni és nyugodt légkörben várni a hátralevő 6 hónapot. Arról nem is beszélve, ha neadjisten elmenne a baba, akkor a férjed lehet, hogy hibáztatna. Az orvos meg azt mondaná : "én megmondtam, hogy maradjon otthon..."
Azt mondod, hogy már régóta várjátok ezt a babát, hát tégy meg mindent érte, hogy biztosan veletek maradjon!!!!
Ne menj vissza!
Hidd el, nagyon gáz lenne, ha elveszítenétek a babát ez miatt, nem éri meg, iszonyú teher lenne lelkileg, akármennyire is lojális akarsz lenni, most a baba fontosabb.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!