16 évesen anyám kényszeríthet abortuszra?
Sziasztok!
Szóval, 16 éves vagyok, és fogamzásgátló mellett lettem terhes. Barátom és a szülei mellettünk állnak, az eltartásával sem lenne probléma, és én is szeretném a babát.. De anyám ahogy megtudta azt mondta,hogy elvisz abortuszra, nem érdekli mit mondok. Sok helyen olvastam,hogy 18 alatt kényszeríthet rá, máshol pedig,hogy 14 felett nem. Ki mit tud erről? Kérlek mindent osszatok meg velem, minden ezzel kapcsolatban érdekel!
Előre is nagyon köszönöm:)
(offok nem érdekelnek, ha csak a negatívat tudod mondani görgess tovább! ill., a linkeléseket is mellőzétek,köszönöm.)
A kérdezővel már nincs mit tenni, már szaporította az ostobaságot, de hátha látja más tinipuni is, aki épp önmaga felcsináltatásán morfondírozik, és ennek hatására letesz róla. Szerintem jó néhány hozzászólásban részletesen ki lett fejtve, hogy miért célszerű az embernek tudatosan élnie az ilyen szertelenkedés helyett.
11.09-en voltam 9 hetes, szerinted 01.06-an megszultem? Maximum ha valami galiba lepett volna fel. De semmi baj,rohadt okos vagy.
Egyebkent a 'kis k*va' (szavaiddal elve) elvetelt,koszonom az erdeklodest.
Parommal meg mindig egyutt vagyunk, magantanulo lettem, es ebben az evben mar vissza sem megyek suliba nappalira,dolgozom.
Eddigi valaszokat koszonom, ha pozitiv ha negativ, karorvendest ezutan nem kerek,koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!