16 évesen anyám kényszeríthet abortuszra?
Sziasztok!
Szóval, 16 éves vagyok, és fogamzásgátló mellett lettem terhes. Barátom és a szülei mellettünk állnak, az eltartásával sem lenne probléma, és én is szeretném a babát.. De anyám ahogy megtudta azt mondta,hogy elvisz abortuszra, nem érdekli mit mondok. Sok helyen olvastam,hogy 18 alatt kényszeríthet rá, máshol pedig,hogy 14 felett nem. Ki mit tud erről? Kérlek mindent osszatok meg velem, minden ezzel kapcsolatban érdekel!
Előre is nagyon köszönöm:)
(offok nem érdekelnek, ha csak a negatívat tudod mondani görgess tovább! ill., a linkeléseket is mellőzétek,köszönöm.)
Miért kell kamuzni?
Anyád lemondott rólad, mégis azon "aggódsz", hogy elrángat abortuszra?
Ennyi ésszel szabadlábon...
Akkor is ha kitaláltad, akkor is ha nem.
Nem egy hipp hopp dolog. Hú nem mondod:D
Nem akarok lemondani róla, atgondolom,szerintem nem ugyan az. Neeeem vagyunk kiseggsegiek,D e HA azok lennénk mi közöd lenne hozzá? Vaaagy ez min változtatna? Semmin. Szerintem.
És nem lenne rossz élete,amig az én családom,vagy a párom családi hátteret nem ismeritek szerintem ilyet ne jelentsenek ki.
Na, ma te vagy itt a 3. lüke tini aki 16 évesen a semmire szül. Gratulálok...
INKÁBB TOVÁBBGÖRGETEK....
Oke hogy MÀR 16 èves vagy. Van szakmàd? Van èrettsègi? Van sajàt sporolt pènz? Van biztos munkahelyed ahonnan gyedet gyest fogsz kapni? Megrendithetetlen pàrkapcsolatban èlsz? Külön laktok a szülőktől? Ha ezekre bàrmelyikre igennel tudsz felelni akkor tartsd meg. Gyereknek kell a gyerek. Gondolom màr nagyon sokat èltèl tele vagy èlettapasztalattal ès majd ha elhagy a pàrod megàllsz a sajàt làbadon.
Egy ismerős hölgy ugyanìgy jàrt....csak őt kitették az utcàra a gyereke nélkül.....kezdj el gondolkozni...
Üdv egy 5 leànygyernekes anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!