Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen anyám kényszeríthet...

16 évesen anyám kényszeríthet abortuszra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval, 16 éves vagyok, és fogamzásgátló mellett lettem terhes. Barátom és a szülei mellettünk állnak, az eltartásával sem lenne probléma, és én is szeretném a babát.. De anyám ahogy megtudta azt mondta,hogy elvisz abortuszra, nem érdekli mit mondok. Sok helyen olvastam,hogy 18 alatt kényszeríthet rá, máshol pedig,hogy 14 felett nem. Ki mit tud erről? Kérlek mindent osszatok meg velem, minden ezzel kapcsolatban érdekel!

Előre is nagyon köszönöm:)

(offok nem érdekelnek, ha csak a negatívat tudod mondani görgess tovább! ill., a linkeléseket is mellőzétek,köszönöm.)

2016. nov. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%
Persze azt csinál az életével amit akar. Dugni is dugott engedély nélkül. Itt az a nonszensz, hogy nem a felelőtlen tini anya élete a tét. Hanem a születendő baba életminősége. Azt hiszik a mai fiatalok hogy a szex milyen muris. Aztán jön a gólya és még mindig álomvilágban élnek hogy egy kisbaba milyen aranyos játékszer. Csak belőlük nem tudod kivenni az elemet. Egy baba nem a 16 éves anyukája igényeihez fog igazodni. Anyagilag meg még meg sem lett említve mennyi minden van. Még használtan sem olcsó egy kiságy, babakocsi. Diákmunkánál ne számíts gyedre.
2016. nov. 14. 14:49
 52/67 anonim ***** válasza:
84%
Azért érdekelne hogy ha kiskorú az anya, kié lesz a gyerek felügyeleti joga? Én az "anyós" helyében biztosan el akarnám venni a kérdezőtől.
2016. nov. 14. 15:32
 53/67 A kérdező kommentje:

Így-úgy jöttök azzal,hogy jaj a ti adótokból fogom nevelni 16 évesen a gyerekemet, de ha egy picit is felvilágosultak lennétek, akkor már olvastátok volna,hogy én DOLGOZOK, és a barátom IS. Igaz én nem 'főállásban', diákmunka, de még mindig jobb mint ha otthon lógatnám a lábamat, vagy talán tévedek?! Nem szülőknek szülök, hanem magamnak és a barátomnak, és biztos vagyok benne, hogy jobb élete lesz ennek a gyereknek,mint egy-kettőtöknek jelenleg. Lehet felettem pálcát törni, nem érdekel, de a tárgytól ne térjünk el,és ti eltértetek.

Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni,minek írtok ide? Muszájból ? Leírtam, "offok nem érdekelnek, ha csak a negatívat tudod mondani görgess tovább!) Fogalmazni tudtok, értelmezni nem.

2016. nov. 14. 16:37
 54/67 anonim ***** válasza:
58%
Mi nem vagyunk felvilágosultak. Te vagy a felvilágosult, mert 16 évesen gyerekkén gyereket sz*rtál a világra. Ha kicsit is felelősségteljes lettél volna, mint egy "anya", akkor a gyereked érdekét előbbre tartanád, mint a magadért, mert neked csak egy jó szex volt, de a gyerekednek kínszenvedés lesz az élet egy fiatal, 0 egzisztenciával rendelkező anya mellett. te vagy itt a felvilágosult! Egyébként mindenki úgy b*sssza el az életét, ahogy akarja, nem vagyok az apád, de ha az lennék, lenne egy-két beleszólásom, mert 16 éves az még jogilag sem felnőtt és mindenképpen felelősséggel tartoznék egy 16 éves gyerekért is.
2016. nov. 14. 16:44
 55/67 anonim ***** válasza:
76%

Az a helyzet kisasszony, hogy te kaptál már 5 oldalnyi választ és mégis kiemelted tegnap a kérdést. Mi ez, ha nem provokáció, vagy nem írták meg még elegen, aminek, ha felnőttként gondolkodnál te is utána járhattál már volna, pl. a védőnőnél.

Vagy hatalmas troll vagy és kamu az egész, vagy imádsz veszekedni (süt az agresszió a válaszaidból).

2016. nov. 14. 16:47
 56/67 A kérdező kommentje:

Ilyen kedves, és rendes válaszok után legyek nyugodt, vagy mit szeretnél?:D amikor úgy szólnak be,hogy azt sem tudják ki fia borja vagyok, na álljunk már meg. A pénztárca nyitogatás meg gusztustalan,mégis ezt csinálják egy-ketten, erre pedig ugrok,rögtön.

És igen kiemeltem,miután rám írtak ketten,hogy kényszeríthet rá anyám.

2016. nov. 14. 16:55
 57/67 anonim ***** válasza:
76%
Hát te tényleg egy borjú vagy, de a szánalmas fajtából. Elkezdődött az ellési időszak, 30 éves korodra már egy egész falud lesz, kíváncsi leszek, hogy akkor is ide fogsz majd-e jönni a saját felelőtlenséged miatt, és sajnálkozni, hogy nem tudod eltartani, mert mikor elkezdted a tojáshéj még a seggeden volt. Te komolyan hízelgő válaszokat vártál, borzasztó naív vagy, én 16 éves lánykára a saját kisbabámat nem hagynám egy napra, nem hogy ő maga elljen. Ennyit rólad. ..egyébként nem kényszeríthet. Ha annyira ki akarod sz*rni, akkor költözz is el és szerezz egy munkahelyet 16 évesen, ami 120 ezret fizet, hogy egyáltalán mindkettőtöket el tudd tartani, plusz a kaja, plusz a rezsi, plusz egyéb költségeket is fedezni tudd. Ennyire agyatlan tehenet, mint te az életben nem látott az ember. Ennyi ésszel szabadlábon..
2016. nov. 14. 17:01
 58/67 A kérdező kommentje:

Kérlek olvasd el az #53. választ (16:37) egykét kijelentésedre kapsz választ ;)

Hízelgésre nem számítottam, se biztatásra, se semmire, csupán csak választ vártam a kérdésemre, még mindig :D

na további szép délutánt, illetve estét!

2016. nov. 14. 17:04
 59/67 anonim ***** válasza:
89%
Lassan 10 hetes terhes vagy. Gondolom már felkerested a védőnőt, vagy legalábbis telefonon bejelentkeztél már. Tőle kapásból kaphatsz segítséget ilyen kérdésben, de ebből is látszik, hogy mennyire nem vagy még felnőtt.
2016. nov. 14. 17:07
 60/67 A kérdező kommentje:
Voltam már védőnőnél, de akkor már itt kaptam választ a kérdésemre, ugyanis még csak nőgyógyásznál voltam, amikor feltettem ezt a kérdést.
2016. nov. 14. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!