Elmondjam vagy még ne?
Te dolgod.
Később is elmehet, nem csak a 12. hétig, ha emiatt nem mondod el.
Én az első terhességemet a közelebbi rokonoknak elmondtam a 6. héten, sajnos korai vetéléssel végződött, így magyarázkodhattam... A jelenlegit 13 hetesen tudták meg, csak a szüleim, majd később, a 19. héten pedig a többiek, szerencsére nem történ semmi probléma, de én úgy vagyok vele, hogy biztos nem ezért történne. Így legalább nem kellett volna szenvedjek még akkor is, amikor kérdezgetik, hogy mi van a picivel.
30hkm
elsővel értek egyet,a nehezén már túl vagytok a gond nem azért lesz mert elmondod vagy nem.nekem a munkám miatt egyből el kellett mondanom és irány táppénz.
mi a 26 héten vesztettük el, úgyhogy nem ezen fog múlni.
9.héten mentem nőgyógyászhoz előszőr, akkor már volt szívhang, minden rendben volt. Legközelebb a 12.hetire mentünk, a genetikai vizsgálat is tökéletes lett. Akkortól már lassan-lassan elmondtuk a barátoknak is, családnak előbb tudta.
12.hét előtt nem nagyon szokták, mert ekkor nagyobb még a vetélés esélye, illetve, hogy bármi genetikai rendellenességet találnak. Utána ez az esély csökken, de sajnos van kivétel.
Ha egészséges vagy, és a babával is mindent rendben találtak akkor már a szűkebb körnek el lehet újságolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!