Elmondjam rögtön a férjemnek, vagy várjam meg a szülinapját?
A férjem már lassan egy éve szeretne gyereket, először várnunk kellett 3 hónapot a fogamzásgátló miatt, azóta eltelt 4 hónap, és most úgy néz ki, hogy sikerült.
A szülinapja egy hónap múlva lesz (okt. 21), és most azon gondolkozom, hogy megvárjam-e, és szülinapi meglepetés legyen.
Azért jobb ha várok, mert így addig csinálhatok még tesztet, elmehetek dokihoz, és amikor biztos vagyok benne, akkor mondom csak el, mert ha kiderül, hogy tévedés, akkor azzal összetörném a szívét, mert nagyon-nagyon vágyik egy babára.
Viszont az meg rosszul hatna, hogy ennyi ideig kihagyom őt ebből, esetleg el akarna jönni a vizsgálatra, stb.
Mi lenne a jobb?
Szép gesztus lenne megvárni a szülinapját, de én biztos nem bírnám ki!
Szerintem add oda neki a pozitív tesztet, átkötve egy masnival, hogy előszülinapi meglepi :)
1. Szerintem nem kell összekeverni a két jeles eseményt.
2. Okt 21.-ig kb. egy hónap az idő, lehet hogy már tök rosszul leszel meg minden....
Egy hónap alatt sok minden történhet, gondolok itt jóra és rosszra is. Szerintem mond el neki, főleg ha van már pozitiv teszted. Ajándékként is jó, elő szülinapi :)
Nekünk késő valentini volt :)
Köszi a válaszokat!
1-2 hetet tudnék várni, de az egy hónap túl sok, és a rosszullét dologban is igazad van, megkérdezné, hogy miért hányok, és akkor így "hát elfelejtettem mondani, hogy terhes vagyok"....
Az is lehet, hogy megsértődne, hogy ennyi időt várok?
Úgyhogy akkor az lesz, amit az első is javasolt, csinálok még egy tesztet holnap, és ha az is pozitív, akkor berakom valami díszdobozba masnival, és megmondom, hogy előszülinapi ajándék :)
Megsértődne,az biztos,ne titkold.
Csinálj egy tesztet,örüljön veled,orvoshoz meg már mehettek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!