Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondjam rögtön a férjemnek,...

Elmondjam rögtön a férjemnek, vagy várjam meg a szülinapját?

Figyelt kérdés

A férjem már lassan egy éve szeretne gyereket, először várnunk kellett 3 hónapot a fogamzásgátló miatt, azóta eltelt 4 hónap, és most úgy néz ki, hogy sikerült.

A szülinapja egy hónap múlva lesz (okt. 21), és most azon gondolkozom, hogy megvárjam-e, és szülinapi meglepetés legyen.

Azért jobb ha várok, mert így addig csinálhatok még tesztet, elmehetek dokihoz, és amikor biztos vagyok benne, akkor mondom csak el, mert ha kiderül, hogy tévedés, akkor azzal összetörném a szívét, mert nagyon-nagyon vágyik egy babára.

Viszont az meg rosszul hatna, hogy ennyi ideig kihagyom őt ebből, esetleg el akarna jönni a vizsgálatra, stb.

Mi lenne a jobb?

2013. szept. 20. 13:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem várd ki a szülinapot. 20 hetes korig úgysem nagyon tudna bekapcsolódni a vizsgálatokba tekintve, hogy a 12 hetes ultrahang még hüvelyi. Oda nem nagyon mehet be apuka. Így 4 hetet még simán kivárhatsz szerintem. DE számíts rá, hogy lehet, hogy megkönnyezi és a legszebb szülinapja lesz.
2013. szept. 20. 13:53
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Bemehet hüvelyi ultrahangra és hallhatja az első szívverését is,nem kell 20. hétig várni egyetlen apukának sem!
2013. szept. 20. 14:02
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
Érdekes én nem mehettem be. Mondjuk nem is akartam. A hüvelyi ultrahang maradjon csak az anyuka privilégiuma. A többinél ott voltam, nekem elég volt... Nem okozott különösebb szívfájdalmat, hogy az első UH-on nem voltam bent.
2013. szept. 20. 14:10
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez te vagy.A férjem úgy gondolta,hogy ő mindenben,amiben csak lehet ki akarja venni a részét.Mivel a babát én hordom,így maradnak az orvosi vizsgálatok,az otthoni szívhangfigyelő és a tenyere a hasamon.Még csak meglepettek sem voltak,mikor első vizsgálatra ő is bejött,természetes volt,hogy ott az apuka.Azóta is látom,hogy párban járnak a kismamák,még az egészen korai terhesek is és mindig be megy az apuka is a vizsgálatra.Sajnálhatod,hogy lemaradtál az elejéről.
2013. szept. 20. 14:13
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
Nos tudod akinek munkahelye van annak kicsit nehezebb ezt megoldania. De nem nem hiányzik, és nem is bánom. Nekem bőven elég volt, hogy a köldökzsinórt elvághattam. Tudod én az a suta férfi vagyok, aki fél éves korig, max nézi a gyereket. Mondjuk a fürdetés mindig az én dolgom volt, mert biztosabban tudom tartani, de nekem elég a gyönyörködés. Nem vagyunk egyformák. Nekem jól esne egy ilyen meglepi ennyi. Ezért nem kell hülyének nézni, bocsánat, hogy élek...
2013. szept. 20. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Aki akar valamit,az megoldja.Munkája nekem és a férjemnek is van,mégis sikerült kivitelezni.Kifogást mindig lehet találni.A többire inkább nem mondok semmit...
2013. szept. 20. 14:25
 17/26 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem is mondd el neki, ne várd meg a szülinapját! Jó ötlet, amit írtál! Majd írd meg, hogy mit szólt hozzá!! :) Ja, és gratulálok! :)

2013. szept. 20. 14:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyrészt nem bírnám ki, másrészt tényleg sok minden történhet. Én pl a 6. héttől 14. ig nagyon rosszul voltam, titkolni sem tudtam volna. Másrészt a 7. héten pedig barnás folyásom volt, amitől halálra rémültem, doki, sírás stb... Akkor már olyan gáz azt mondani, hogy jah, egyébként terhes vagyok...
2013. szept. 20. 15:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Èn elképzelni sem tudom, hogy ne azonnal repüljek a férjem karjaiba a jó hírrel. Az én párkapcsolatomba a legkisebb titkolózás sem fér bele.És tényleg kár lenne kihagyni a párodat a vizsgálatokból. Az enyém majdnem elsíta magát amikor meghallotta előszőr a szìvveréset a babánknak.A 12.heti uh profi géppel hasi és az is egy felejthetetlen élmény amikor minden ok és annyira boldogok vagytok, hogy szinte ugráltok miután kijöttök a dokitól.
2013. szept. 20. 15:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

1-2 nap várakozás még belefér a meglepetésbe, de egy hónap már ok a sértődésre szerintem... Mondd el, örüljetek együtt :)

Apuka, nekem nem hüvelyi volt a 12. heti UH, és a férjemnek felejthetetlen élmény, hogy együtt tudtuk meg, fiunk lesz!

2013. szept. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!