Elmondjam rögtön a férjemnek, vagy várjam meg a szülinapját?
A férjem már lassan egy éve szeretne gyereket, először várnunk kellett 3 hónapot a fogamzásgátló miatt, azóta eltelt 4 hónap, és most úgy néz ki, hogy sikerült.
A szülinapja egy hónap múlva lesz (okt. 21), és most azon gondolkozom, hogy megvárjam-e, és szülinapi meglepetés legyen.
Azért jobb ha várok, mert így addig csinálhatok még tesztet, elmehetek dokihoz, és amikor biztos vagyok benne, akkor mondom csak el, mert ha kiderül, hogy tévedés, akkor azzal összetörném a szívét, mert nagyon-nagyon vágyik egy babára.
Viszont az meg rosszul hatna, hogy ennyi ideig kihagyom őt ebből, esetleg el akarna jönni a vizsgálatra, stb.
Mi lenne a jobb?
Én is azt mondom,hogy mond el neki!!!
Örüljetek együtt!
Én sem bírtam ki még 2 napot se,pedig úgy terveztem,hogy valentin napon adom oda a férjemnek a + tesztet,de nem bírtam ki és 12.-én ahogy hazaért a melóból oda adtam neki a tesztet 1 masnival átkötve,hogy elő valentin napi ajándék!!! :) Azóta 11 hónapos a kisfiúnk akit mindennél jobban imádunk!! :)
És férjem is amikor csak tudott jött minden UH-ra és mind felejthetetlen élmény volt mind a kettőnk számára! :)
Szia!
Na megcsináltad a 2. tesztet?? Pozitív?? Odaadtad?? Mi volt?? :)
Igen :)
Szombaton a kedvenc ételét főztem, együtt ebédeltünk, és akkor utána mondtam neki, hogy van egy kis ajándékom. Meglepődött, aztán odaadtam neki.
Kibontotta, aztán először nem tudta mi az, de mikor felfogta akkor elsírta magát, rögtön átölelt, mondta hogy ez élete legszebb napja. Aztán az egész délután azzal telt, hogy a hasamat simogatta és azt szedte össze, hogy miket kell megvenni a baba érkezéséig. Aranyos volt nagyon :)
Csütörtökön elmegyünk a nőgyógyászomhoz megerősítésért, jönni fog velem, de csak a váróba. :)
Nagyon jó ezt olvasni, sok boldogságot kívánok Nektek!!
Egy korábbi válaszoló :)
Gratulálok nektek!
Örülök,hogy elmondtad neki! :)
Nincs is ennél nagyobb boldogság!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!