Hogyan tehetném magam így is "széppé" a szemében?
Szia!
Most kovácsolódtok családdá, és neki is ez a helyzet és a gyerek, minden egyes mozdulatával az újdonság erejével hat!! És hát ha a szexre gondol, nem egy terhes nő jelenik meg előtte, ahogy egy gyermekét szoptató anya sem a szex jelképe, és erről inkább a betegeknek jut a szex az eszébe. Egyet jegyez meg szerintem és minden rendeződni fog benned a jó kapcsolat nem egyenlő a szexel, ennél sokkal de sokkal többről szól!! És ezt most kezded majd megtanulni.
28 hetes km
Szia,
el ne keseredj, nagyon sok pasi így van ezzel, a párod legalább őszinte... A múltkor volt az indexen egy híres terhes nőket címlapfotón ábrázoló összeállítás - szép nők, amúgy különösen, de babavárósan is. És kiábrándító volt olvasni a sok névtelen kommentet, hogy nem kellene mutogatni magukat ilyenkor, tehenek, meg undorító formátlanok...
Tartok tőle, a terhesség nem tesz széppé és szexissé (max. amíg nem látszik a formán, csak a kisugárzáson), csak pár szerető hozzátartozónk tud szépnek látni - uram bocsá' hazudni - minket, mert amúgy szeretnek. De a szexuális vonzalom nem tudatos, nem irányítható, és kár szidni azért, ha neki ez a forma nem jön be.
Szia!
Mi ugyan élünk házastársi életet, heti többször is, de teljesen megértem a párod.
Nálunk is inkább "tűzoltás" a dolog.
A terhesség alatti szex, azért körülményesebb és vannak bizonyos gátjai.
Én azokat az apukákat sem ítélem el, akiknek az első időben nem feltétlenül "tetszik" a kisbabájuk. (mert ráncos, gyűrött ...)
Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretne titeket!
Boldog, egészséges babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!