Kismamik, ki hány hetesen kezdett el vásárolni a babának! Én ha tehetném már most megvennék sok mindent, mert sok akciós dolog van ami majd kelleni fog?!
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 18:23
1/12 anonim válasza:
Én a második trimeszter végefelé. Valahol mindig van akció, engem megvárt :)
2/12 anonim válasza:
kiszoknit 8hetesen:)Az a poen hogy fel evesen lett jo ra:)
Folyamatosan vasaroltunk amint jott egy pici penz de sokmindent kaptunk is.
3/12 anonim válasza:
Ja ha akcio volt akkor nem neztem mennyi idos terhes vagyok,nem vagyok babonas.20heten mar megvolt a babakocsi.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd meg, ha úgy látod! Én is óvatoskodtam az elején a vásárlással, de a párom azt mondta, hogy "előlegezzük meg a bizalmat a kisfiunknak!"
Ez a mondat hatott rám! :) ...és vásároltunk! (kb. a 17-18. héten)
5/12 anonim válasza:
Megvártuk a kritikus 12. hetet, utána már vásárolgattam. Jobban odafigyelve a 18. hét után, mert akkor látszódott a neme. A 25-29. hét között szinte mindent megvettünk, már csak a babakocsi hiányzik, de azt is kinéztük már.
6/12 anonim válasza:
Én a 32. héten kezdtem vásárolni. Nem mertem előtte.
7/12 anonim válasza:
Mi 22-25 hetesen a nagyjat mar megvettuk a dolgoknal,a butort is. Pedig akcio sem volt sehol.
8/12 anonim válasza:
Nem voltam babonás,folyamatosan megvettem,amibe beleszerettem.Vonzottak az édes pici ruhák.
9/12 anonim válasza:
Én akkor vagyok nyugodt általában, ha minden megvan, és nem kell már rá többet gondolni. 25. héten a nagyja megvolt, csak a babakocsi, hordozó, egy két sapkácska-zokni-rugi-popsikenőcs apróság hiányzott.
10/12 anonim válasza:
24. héten megvettük a kocsit, onnantól folyamatosan megvettünk mindent, ami kellett. Most 35+3 hetesek vagyunk, és már készen vagyunk mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!