Hogyan tehetném fel legfinomabban a kérdést az orvosnak azügyben, hogy mennyibe fog kerülni a szülés? :-)
Szia,
Én is sokat vaccilláltam ezen, végül az egyik vizsgálat után mosolyogva mondtam neki hogy nagyon szimpatikus mind szakmailag, mind emberileg és szeretném ha ő lenne velünk a nagy napon, mik a feltételek hozzá? :)
Ő pedig kedvesen mondta hogy nagyon szívesen vállalja, és a vizsgálat árának 10-szeresa a bevett díja.
Teljesen természetes, ha megkérdezed, ne érezd ettől rosszul magad! Ő is egy szolgáltatást kínál végülis, a szakértelmét, és ennek díja van, tehát természetes hogy rákérdez az ember, ő pedig meglátod, teljesen normálisan fog reagálni és szerintem még örülnek is, hiszen ha valaki orvost választ, az az adott orvosnak mindenképp siker és megtiszteltetés.
Jó babavárást!
Nálunk így zajlott:
- Doktor úr, szülhetünk együtt június elején?
-Természetesen kisasszony! Nagy örömmel!
-És doktor úr, mennyire szokás ezt meghálálni?
-Hölgyem, ha meghálálja meghálálja, ha nem nem, de X és Y között szoktam kapni!
Köszönöm doktor úr... bla bla és egyeztettük a következő ctg időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!