Hogyan tehetném magam így is "széppé" a szemében?
Én elhiszem hogy vannak ilyen pasik, és nem gondolom hogy akkora baj lenne ha valaki így vélekedik....na jó, én párom 27 hetes nagy pocakkal is vonzónak talál de én akkor sem haragudnék rá ha nem így lenne, nem vagyunk egyformák.
Attól mert neki furcsa most a tested meg ilyesmi, attól még szerethet ugyanúgy, meg a babát is, csak épp nem szexi nőként hanem anyaként gondol rád :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves 1. válaszoló most jól rám ijesztettél. Arra gondolsz, hogy lehet van neki más? Vagy mire?
Tudom, hogy elég gáz volt a válasza, de legalább őszinte volt.
Igazából nem tudok tanácsot adni, mert én most vagyok 33 hetes és mi szinte naponta együtt vagyunk. Csak azért írok Neked, hogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra. És igenis tuti benne van az is, hogy a Párod félti a babát, hiszen már érezni a mozgását. Ettől még a Párod ugyanúgy szeret Téged és nagyon boldog apuka lesz, amikor kezében tartja a kisgyermekét :)
Én a helyedben nem erőltetném a dolgot. De esetleg kipróbálnám azt, hogy este odabújok mellé, kicsit simogatom és kedveskedek Neki, s utána olyan pózt vennék fel, hogy ne a pocakomat lássa. Pl csücsülj a Párodra úgy, hogy háttal vagy Neki. Én egy ilyet megpróbálnék, de ha neki ehhez sem lenne kedve, akkor hagynám. A szex nem ér annyit, hogy emiatt veszekedés legyen. Attól még hozzá bújhatsz, az is nagyon gyengéd tud lenni.
De erőltetni semmiképpen nem szabad.
Sok sikert és boldog babavárást.
Tényleg gáz, hogy ezt mondta, de meg kell értened őt is. Ha az ő testén lenne viszonylag hirtelen ekkora változás, az is bezavarna átmenetileg a koncentrálásba.
Az ő szemében te most inkább egy babáját váró leendő anyuka vagy és biztos vagyok benne, hogy félti is a babát, esetleg szex közben többször eszébe jut nehogy mélyre menjen, nehogy túl heves legyen és ez elveszi a kedvét. Nemsokára kibújik az a baba, túl leszel a gyermekágyon és minden helyre fog jönni, ugyanolyan lesz mint régen (bár nekünk még jobb is lett :) )
Hidd el, hogy ez így még mindig jobb, mint más pasik..., olyanokat olvasok itt a neten néha, hogy a hajam égnek áll. Találkoztam már olyan anyukával is, aki utálta és fájdalmasnak találta, mégis a férje követelésére bevállalta az anális szexet terhesen :(
Szia!
Egy korábbi hozzászólásban épp erről írtam, hogy nagyon kevés pasit indít be egy terhes nő látványa, és ez így van jól, hiszen tudomásul kell venni, hogy most nem egy szex szimbólum vagy ahogy én se. Engem is zavar a pocakom így megértem a párom, hogy őt is. nem érzem magam szexinek, hiszen hogy is érzehetném, miközben a babám rugdos a hasamban és folyton rá gondolok, milyen édes. A férjed is az anyát és a gyermekét látja, akit védenie, szeretnie kell. Az hogy kevesebb szex van viszont nem jelenti a szeretet hiányát, sokan összekeverik a kettőt, legalábbis a mi kapcsolatunkban van gyengédség!! van a másikkal törődés!! érzem, hogy szeret, mivel elmegy munka előtt és bevásárol helyettem, és ha van ideje főz is valamit, hogy én mire hazajövök a munkából már csak pihenhessek. Figyeli, hogy legyen otthon gyümölcs, zöldség, és amit szeretek. Hozzám bújik, megpuszil és simogatja a hasamat, és az a legnygobb gondja, hogy biztosan jól érzem-e magam, nem fáj-e a hasam és a baba is jól van-e. Képzeld el, milyen vágylohasztó, ha akció van és éppen érzi ő is hogy rugdos a gyermeke, az pedig nem biztos, hogy jó, ha a férfit ilyenkor is csak az érdekli, hogy a szex adagját megkapja!!! Na azon a kapcsolaton én elgondolkodnék!!! Hiszen az életben is lesz olyan, hogy akár betegség miatt a szex háttérbe szorul, akkor pedig rögtön máshoz szalad!!! Ez az időszak a belső intimitásé, az összebújásé, a kapcsolat elmélyüléséé, egy csendesebb bensőségesebb időszaknak kell lennie!! Az viszont igaz, hogy ha nem elég erős ehhez a kapcsolat, akkor ez a szex nélküliség meg is ingatja azt!
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!