Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan párok, akik...

Vannak itt olyan párok, akik úgy vállaltak gyereket, hogy a ffi dolgozott, a nő még nem, és babát vállaltak a nő munkába állása előtt úgy, h a ffi jól keresett?

Figyelt kérdés
kort is ìrhattok
2016. nov. 7. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Mi is valahogy így voltunk. De csak 1 gyereket vállaltunk így, utána már dolgoztam, a 2-at, 3-at már úgy vállaltuk.

Viszont nálatok megjegyezném, hogyha negatív a teszt, akkor nem valószínű, hogy baba van, sok más miatt is késhet. Ettől függetlenül nem árt, ha átbeszélitek ezt az eshetőséget is.

2016. nov. 7. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Jelen :)

22 éves voltam mikor terhes lettem. Dolgoztam én csak nem bejelentve. A párom vállalkozó. 25 éves vagyok 2 éves a kislányunk és tervben a következő mert nem szeretnénk nagy korkülönbséget! Amúgy a párom 30 éves.

Szuperül élünk. Mindenünk megvan.. Sőt még több is.;)

Amikor a legkisebb is (ha összejön) ovis lesz akkor már munkába állok és remélem már bejelentve!:) A terveim megvannak. Csak kell hozzá egy szakma is. Azt meg bőven elvégzem amíg itthon vagyok ;)

Amúgy mi a konkrét kérdésed? Csak ennyi, hogy vannak e mások is ? Mert vannak... Igen sokan...

2016. nov. 7. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó éves vagyok a Főiskolán.. Párom dolgozik én meg diákmunkáztam amig ki nem derült hogy közel van a méhszájhoz a méhlepény így vesztettem terhes vagyok. 31 hkm
2016. nov. 8. 16:44
 14/15 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat!

igen,az erdekelt,h vannak e masok is.kicsit biztos hu.lyesegnek latszik,de hajlamos vagyok idealizalni egy kicsit.a kornyezetem viszont olyan,h lenezik a hazassag elott es munka elott szulo lanyokat.azt persze nem nezik,h van hol laknunk,szereto otthonba erkezne es a parom meg tudja teremteni a megelhetesunk

2016. nov. 8. 23:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság azóta?
2016. dec. 5. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!