Van köztetek, aki bölcsődében dolgozik (dolgozott), és várandós lett? Ha igen, meddig dolgozott? A fertőzésveszély, emelgetések miatt aggódok, most kezdtem a 14. hetet.
A terhesség nem betegség.
Barátnőmnek 3. hónapban derült ki, hogy gyereket vár, addig is és utána is simán emelgette, pakolgatta a 25 kilós kutyatápokat. És mivel elszámolták neki a gyerek korát, ezért még a 8-9. hónapban is dolgozott, majdhogynem munkából ment szülni :D Egészséges volt ő is, és az lett a gyerek is. Szülés után 6 héttel meg már lovon ült.
egyik kolléganőm tgyásra ment el, tehát 9. hónap elejéig dolgozott. másik kolléganőm 3 hónappal szülés előtt ment tp-re, harmadik szintén 3 hónapot volt otthon szülés előtt, de nem így tervezte, akkor jött meg az a nagy kánikula most júniusban és nem bírta.
én is úgy tervezem, hogy 37. hétig dolgozom, akkor lesz évzáró, addig mindenképpen szeretnék maradni hacsak a baba másképp nem gondolja :) de mindent megteszek érte :)
vitamint szedek, doki írt fel terhesen is szedhető antibiotikumost és lázcsillapítót ha gáz lenne, sokat szellőztetek, beteg gyereket hazaküldöm, és sokat vagyunk az udvaron :)
Bölcsiben dolgoztam gondoltam ameddig birom dolgozok. De hiába küldi haza a gyereket betegen hogy vigyék orvoshoz ha anyuci hoz egy orvosi igazolástbhogy a gyerek jöhet én meg összeszedem a baciját. Így a 14.hétig birtam utánna bevéreztem az emeléstől orvosi utasitásra abba hagytam a munkát. Semmi baj nem volt végig kihordtam a babám 😊
Kolleganőim is kb ilyen idősen mentek táppénzre.senki nem akart kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!