Felicitas várandós csomagot hány hetes kortól lehet átvenni a gyógyszertárakban?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 16:16
1/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 20. héttől.... de már lehet hamarabb
2/9 anonim válasza:
Én talán 17-18. hét körül vettem át...
Hány hetes vagy?
3/9 anonim válasza:
A papiron kisbetűvel 24 hetes van. Még én sem vettem át 😊
19 hetes kismami
4/9 anonim válasza:
34 hetes vagyok és nem is fogok ez miatt 2m-t sem menni...mert ami benne van...nem éri meg...
5/9 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok. A Felicitas-os papíron nem találtam, hogy mikortól lehet átvenni, de lehet, hogy csak nem olvastam e rendesen. :-)
2015. dec. 28. 10:16
6/9 A kérdező kommentje:
Mik szoktak benne lenni? Semmi hasznos, nem éri meg mászkálni érte?
2015. dec. 28. 10:18
7/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nos, termékminták és szórólapok, hírdetmények, keresztrejtvény. Tényleg nem nagy szám, én kiváltottam ... ment a többi közé :D
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok
Anno 8 éve amikor a nagy fiam született volt benne pl. aventes pohár
Egy évre rá egy mam cumi és rengeteg szóróanyag
3 éve egy 15 ml-s sudocream...ha jól emlékszem és kb. 0,5 kg szórólap
9/9 anonim válasza:
Én a megadott bababoltban akartam átvenni de az eladó azt mondta megszűnt. Ez kb 3 hete volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!