Ki meddig dolgozott terhesség alatt? Mikortól érdemes kiiratni magam?
Irodában dolgozom, 31 hetesen már csak heti két nap járok be, 4-4 órában, mert nem bírom az irodai székeket (jobbat nem tudok benn kérni). Így home office-ban vagyok azóta. Nem szeretnék táppénzre és szülés előtt CSED-re menni, mert itthonról el tudom látni a feladataimat, és akkor nem kapok kevesebb fizut.
A barátnőim a 31. hétig dolgoztak, kettő is szült az elmúlt hónapokban, ők utána kivették a szabijaikat és a CSED-et. Nekik naponta kellett bejárniuk irodába, 8 órában, nem bírta a lábuk, dagadt.
A munkádtól és attól is függ, hogy szeretsz-e ott dolgozni, mennyire bírod a fizikai vagy lelki megterhelést. Én a héten úgy jöttem haza egy meetingről, hogy táppénzre megyek, nem bírom elviselni ezt már, van egy nagyon hajtós, de jó projektünk, sok vele az intézkednivaló. De aztán lenyugodtam:)
33hkm
Gyárban dolgozom heti 6 napot, 3 műszakban. 8 órán keresztül számítógép előtt állok és 100 kg árukat húzok-vonok-tolok folyamatosan.
Most vagyok 11 hetes, február végéig tervezem dolgozni, addigra tanítom be az utódomat, meg akkor leáll a gyár is 1,5 hónapra. Áprilisban már nem tervezek visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!