Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott? Helyemben...

Ki meddig dolgozott? Helyemben meddig maradnátok?

Figyelt kérdés
Gyermekvédelmis családgondozó vagyok borsodban. Jelenleg 8 hetes terhes, főnökön kívül senki nem tudja (az irodában). Kérdésem a következő: ti meddig dolgoznátok a helyemben? Ha mondjuk fizikailag nem lenne probléma (ugye ezt előre nem lehet tudni, de tegyük fel). Nagyon félek a fertőzésektől, ilyesmiktől, lehet azért cifraságokkal találkozni... ilyen esetben ti meddig dolgoznátok? Főnököm megérti, teljesen támogat, kezembe adta a döntést.
2015. szept. 1. 13:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Dolgoznék, amíg bírom.
2015. szept. 1. 13:39
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Irodában a 37. hétig dolgoztam.
2015. szept. 1. 13:39
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

a toxoplazmózis ellen védett vagy? csak kérdezem. volt teszt?

amúgy nem sokáig, anyagiak függvénye.

2015. szept. 1. 13:40
 4/20 A kérdező kommentje:
ez nem irodai munka. ki kell mennünk a családokhoz, 30-40 percet töltünk 1-1 családlátogatás alkalmával.
2015. szept. 1. 13:41
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
*én abba gondoltam bele, hogy mindenéle családot kell látogatnod..én sem szívesen gyűjtögetném a flórájukat..
2015. szept. 1. 13:42
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

En maradnek, milyen fertozesre gondolsz?

A buszon is barmit osszeszedhetsz.

Bar kerdes milyen csaladokhoz jarsz, de nem hinnem, hogy ebnol gond lenne.

En Angliaban lakom, itt nem divat kiirni a kismamat. En korhazban vagyok nover, felveteles osztalyon, tehat hozzank mindenfele beteg jon,

Londonban lakom, nalunk a mi korhazunkban voltak pl. az ebolasok is.

8. honapig dolgoztam.

12 oras munka plusz napi 3 ora utazas.

A terhesseg nem betegseg, gondolom nem csuszol maszol sehol a foldon, es mosol kezet.

2015. szept. 1. 13:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Talán a 30.hétig, utána nem biztos, hogy bevállalnám az autóvezetést. Ha busszal jársz a családokhoz, akkor attól függ, hogy 1 nap hány családhoz kell kimenni. De gondolom autóval közlekedsz. Ha nagyon bírnám, akkor 36. hétig is dolgoznék, tovább tuti nem.

Amúgy igen, fertőzést bárhol elkaphatsz, akár a kórházban is, míg vérvételre v. vizsgálatra vársz. Nagyon gázos családoknál az illemhelyet tuti nem használnám, kézfertőtlenítőt mindig tartanék magamnál.

2015. szept. 1. 13:54
 8/20 anonim válasza:
68%
Amíg bírok, addig fogok dolgozni(8 hetes vagyok). Fertőzést a metró/buszon akárhol lehet kapni, emiatt túlságosan aggódni teljesen fölösleges. Én kórházban dolgozom, sebészeten.
2015. szept. 1. 13:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Hát Borsod tudjuk milyen hely..:/.. Ha nagyon gáz a te területed, vagy nem tudom ez úgy van e mint a védőnőknél, akkor én nem biztos hogy mennék, nem csoda hogy félsz a fertőzésektől..de ha "csak" elvétve van gázos család akkor az még nem gond szerintem
2015. szept. 1. 13:59
 10/20 anonim ***** válasza:
30-32. hétig, ha nincs bakom.Kéztörlõ, kézfertõtlenítõ. Akárhol össze lehet szedni betegséget. Tudom, mert borsodi vagyok és én is voltam kint családlátogatáson(nem csalàdvédelmis vagyok).Azért eddig, mert lehet bírni ezt a munkát terhesen(kivéve ha szarul van az ember), tovább azért nem mert jó a babára is készülni. De ha nagyon nem akarsz, akkor kérd át magad másik munkakörbe, biztosítaniuk kell, vagy távvolléti díj, táppénz semmiképp.
2015. szept. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!