Ki meddig dolgozott? Helyemben meddig maradnátok?
Rengeteg macska, kutya, nyúl, birka, tehén meg amit el tudtok képzelni :) Van, ahol illemhely sincs, se kinn, se benn (ne kérdezzétek, hogy akkor hova...) A munkahelyem 25km-re van, és 50km körzetben járunk ki. 23 családom van, 52 gyerekkel. Van ahol 1, de van, ahol 7 gyerek is van. Én nem szeretnék korán elmenni, max a 30. hét, előbb biztos nem, de a férjem és a családom nagyon félt. A hepaC oltást pl. felajánlották a felvételemkor.... és ez szerintem mindent elmond :(
Tp megvolt, van egy cicám
Hepatitis C az verrel es szexualis uton terjed, nincs ellene oltas.
Hepatitis B - re gondolsz inkabb, az az egeszsegugyiseknek amugy is kotelezo.
Irodában dolgoztam, így majdnem végig bejártam, nem okozott fizikai, eüi megterhelést, viszont ahol Te élsz, meg amit leírtál... háááát... ezek alapján, amennyiben nincs nagyon szükségetek a teljes fizetésedre, én biztosan nem járnék...
Erőszaktól nem kell tartanod? Mert ha annak csak egy kicsit is fenn áll a veszélye, akkor meg tuti száz, hogy nem dolgoznék tovább...
jajj, bocsi, persze, tiszta hülye vagyok :D
(ez nem eü, így itt 'elvileg' nem lenne szabad ilyen veszélynek fennállnia... )
utolsó, miért is?? mert félreírtam valamit????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!