Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott? Helyemben...

Ki meddig dolgozott? Helyemben meddig maradnátok?

Figyelt kérdés
Gyermekvédelmis családgondozó vagyok borsodban. Jelenleg 8 hetes terhes, főnökön kívül senki nem tudja (az irodában). Kérdésem a következő: ti meddig dolgoznátok a helyemben? Ha mondjuk fizikailag nem lenne probléma (ugye ezt előre nem lehet tudni, de tegyük fel). Nagyon félek a fertőzésektől, ilyesmiktől, lehet azért cifraságokkal találkozni... ilyen esetben ti meddig dolgoznátok? Főnököm megérti, teljesen támogat, kezembe adta a döntést.
2015. szept. 1. 13:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Milyen körülmények vannak a családoknál, akiket látogatsz? Ha kb borzalmas, azonnal kiíratnám magam. Nekem nem csak a higiénia, a stressz is számít, nem tudom rólad mennyire pereg le 1-1 család helyzete. Én csak azért dolgozok a 35. hétig, mert nyugis, veszélytelen munkahelyem van.
2015. szept. 1. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Nézd neked kell tudnod, hogy bírod-e. Illetve mikor kimentek akkor milyen körülmények fogadtak idáig. Mert nyilván olyanokba járkáltok ezentúl is. Szerintem keressenek valakit a helyedre minél előbb, vagy valakit taníts be a munkádra, és akkor te is nyugodt leszel mikor eljössz.
2015. szept. 1. 14:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Rengeteg macska, kutya, nyúl, birka, tehén meg amit el tudtok képzelni :) Van, ahol illemhely sincs, se kinn, se benn (ne kérdezzétek, hogy akkor hova...) A munkahelyem 25km-re van, és 50km körzetben járunk ki. 23 családom van, 52 gyerekkel. Van ahol 1, de van, ahol 7 gyerek is van. Én nem szeretnék korán elmenni, max a 30. hét, előbb biztos nem, de a férjem és a családom nagyon félt. A hepaC oltást pl. felajánlották a felvételemkor.... és ez szerintem mindent elmond :(

Tp megvolt, van egy cicám

2015. szept. 1. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Hepatitis C az verrel es szexualis uton terjed, nincs ellene oltas.

Hepatitis B - re gondolsz inkabb, az az egeszsegugyiseknek amugy is kotelezo.

2015. szept. 1. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy percig sem dolgoznék! gyógypedagógus vagyok, hasonló gyerekekkel dolgoztam. Nálunk az igazgatónő mindenkit elküld miután megtudja hogy terhes. Neki, s másik kollégának is volt fertőzése, halvaszülése, így ezt nagyon komolyan veszi.
2015. szept. 1. 19:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Irodában dolgoztam, így majdnem végig bejártam, nem okozott fizikai, eüi megterhelést, viszont ahol Te élsz, meg amit leírtál... háááát... ezek alapján, amennyiben nincs nagyon szükségetek a teljes fizetésedre, én biztosan nem járnék...

Erőszaktól nem kell tartanod? Mert ha annak csak egy kicsit is fenn áll a veszélye, akkor meg tuti száz, hogy nem dolgoznék tovább...

2015. szept. 1. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen gyerekvédelmisre se bíznám magam...
2015. szept. 1. 20:09
 18/20 A kérdező kommentje:

jajj, bocsi, persze, tiszta hülye vagyok :D

(ez nem eü, így itt 'elvileg' nem lenne szabad ilyen veszélynek fennállnia... )

utolsó, miért is?? mert félreírtam valamit????

2015. szept. 1. 22:23
 19/20 A kérdező kommentje:
erőszak... hát, ez olyan, hogy bármi lehet... kutya elől többször kellett már autóba ugorjak, emberrel még nem volt gond, de sajnos bármikor lehet. Egyedül ki sem járhatunk, de csak 1 ffi kollega van, ő se tud 3 felé szakadni, így necces a dolog .. (és ő sem az a schwarzenegger...)
2015. szept. 1. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Takarítónőként 5 órában 35 hetes koromig dolgoztam-lépcsőztem is. Ülős munkából ugyanakkor mentem szülni. (Tudtam mindkétszer, hogy 38 hetesen fogok szülni, és előtte pár hetet akartam pihenni. Be is jött mind a kétszer, csak ezért hagytam abba 35 hetesen)
2015. okt. 29. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!