Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhessége alatt is...

Aki terhessége alatt is dolgozott, mikor hagyta abba a munkát? Kb. hányadik héten?

Figyelt kérdés
Esetleg aki irodai munkát végzett.

2014. aug. 27. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tanultam még akkor, plusz mellette a saját szakterületemen szakfordítottam, a szakfordítást (totál ülőmunka nyilván) a 38. hétig csináltam. 38+4-en szültem.
2014. aug. 27. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Én veszélyeztetett terhes vagyok, és 40 km - re van a munkahelyem, sajnos elég rossz közlekedéssel. Így én a 18. hétbe lépve hagyom abba a munkát. (A munka végett bírnám tovább is, csak a bejárás macerás.)
2014. aug. 27. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:

első:33.hét

második: 20.hét

(fizikai munka)

2014. aug. 27. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:
37 hetesen hagytam abba, oktatásban dolgoztam.
2014. aug. 27. 14:27
 5/16 anonim ***** válasza:
28 hetesen hagytam abba, kényelmetlen volt már tárgyalásokon ülni (ügyvéd vagyok).
2014. aug. 27. 14:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem irodai, de ülőmunka. 30. héten hagytam abba. Kezdődött az influenzaszezon, naponta 250-300 emberrel kerülök szemtől-szembe, mindenfélével (a homlesstől kezdve felfelé mindenféle), inkább otthon maradtam.
2014. aug. 27. 14:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Első, hát nem semmi :))

2014. aug. 27. 14:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Az első gyerekem 35+4 hetesen született. Még aznap is dolgozni indultam...

Másodikkal 31 hétig dolgoztam, mert akkor kezdte a nagy az ovit, és a beszoktatás miatt csak délig volt oviban két hétig. Azt meg nem akartam, hogy beviszem fél 9-re oviba, beérek 9-re a munkahelyre, majd fél 12-kor már el is jövök. Még a végén a második is hamarabb született volna meg...

Irodai munka volt, közalkalmazottként.

2014. aug. 27. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:

Irodában dolgoztam 7-4-ig. 34. hétig terveztem dolgozni de a 32. héten kórházba kerültem epepangás miatt, mire kiengedtek már 37 hetes voltam, így egyértelműen nem mentem már vissza.

Azért megmondom nagyon őszintén hogy a 32. héten már nagyon kényelmetlen volt az ülőmunka (tudom, hogy a fizikai sem könnyű), nagyon fájt tőle a hasam, hiába álltam fel akár fél óránként, már mindenemet nyomta a nagy hasam és a baba...

2014. aug. 27. 15:06
 10/16 A kérdező kommentje:

8-as, a baba lehet megunta a munkába járást és úgy döntött h kibújik:)

Én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem teher addig dolgozom, de ha már nagy lesz a poci, tartok attól h kényelmetlen lesz ülni egész nap.

2014. aug. 27. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!