Aki terhessége alatt is dolgozott, mikor hagyta abba a munkát? Kb. hányadik héten?
első:33.hét
második: 20.hét
(fizikai munka)
Köszi a válaszokat!:)
Első, hát nem semmi :))
Az első gyerekem 35+4 hetesen született. Még aznap is dolgozni indultam...
Másodikkal 31 hétig dolgoztam, mert akkor kezdte a nagy az ovit, és a beszoktatás miatt csak délig volt oviban két hétig. Azt meg nem akartam, hogy beviszem fél 9-re oviba, beérek 9-re a munkahelyre, majd fél 12-kor már el is jövök. Még a végén a második is hamarabb született volna meg...
Irodai munka volt, közalkalmazottként.
Irodában dolgoztam 7-4-ig. 34. hétig terveztem dolgozni de a 32. héten kórházba kerültem epepangás miatt, mire kiengedtek már 37 hetes voltam, így egyértelműen nem mentem már vissza.
Azért megmondom nagyon őszintén hogy a 32. héten már nagyon kényelmetlen volt az ülőmunka (tudom, hogy a fizikai sem könnyű), nagyon fájt tőle a hasam, hiába álltam fel akár fél óránként, már mindenemet nyomta a nagy hasam és a baba...
8-as, a baba lehet megunta a munkába járást és úgy döntött h kibújik:)
Én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem teher addig dolgozom, de ha már nagy lesz a poci, tartok attól h kényelmetlen lesz ülni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!