Ki meddig dolgozott a munkahelyén a terhessége alatt?
Köszi, kell a kitartás, az tuti!
Amúgy nem teljesen úgy van, hogy addig dolgozol, amíg jól érzed magad. Ahol én dolgozom, ott minimum 3, ha nem 4 héttel hamarabb írásban kell szólni, mikor akarod a szülési szabadságot megkezdeni. Nem tudom nálatok hogy megy, de nálunk nem úgy van, hogy ma szólsz, hogy hétfőtől nem fogsz többet bemenni. (A táppénzt most ne keverjük ide, az nem tudom hogy működik. A sima szülési szabadságról beszélek.)
Amint megtudtam, hogy babás vagyok azonnal elmentem táppénzre, mert egy nagyáruházban dolgoztam 3 műszakba, így nem is mertem volna maradni,
Boldog babavárást,
19 hetes kismama:)
Az utolsó három hónapot fogom otthon tölteni, de nem tétlenül. Hét emberre főzhetek, rakhatok rendet, irányíthatom a házunk felújítását, vásárolhatok a babócára, tanulhatok(ugyan nappali, ugyan iskola, de 8-12órákat melózok, kutyát macskát nem érdekli, ha rosszul vagyok, esetleg görcsölök, lóthatok, futhatok, és baromi nagy a pocakom, nem férek az asztalomnál el, és jönnek majd a vizsgáim is, amikre lövésem sincs mikor fogok felkészülni, ha dolgoznék)
És kimerültem. Eddig nem lehettem terhes, és nem hagyhattam el magam, eddig bírtam. És egyre többet vagyok újra rosszul, ájulok/szédülök, mert keringési gondjaim vannak elég régóta, nem akarom, hogy ebből is gond legyen. És sorolhatnám mi birizgálja így mindjárt 28hetesen a csőrömet még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!