Van olyan kimama aki pékségben dolgozik/dolgozott?
Figyelt kérdés
Nagyon félek h nem tesz jót nekem és a babának még csak négy hetes vagyok de nagyon aggódom!2014. márc. 28. 08:35
1/2 anonim válasza:
A terhesség nem betegség, mi bajod lenne, mitől félsz? Ha minden rendben van és nem vagy veszélyeztetett terhes, hogy feküdnöd meg pihenned kelljen orvosi utasításra akkor ugyanúgy dolgozhatsz főleg még most nagyon az elején vagy. Én álló munkát végeztem 6. hónapig, utána is dolgoztam de már kevesebbet. BArátnőm kocsmába pultozott még a 9. hónapban is. Ez egyén függő, nekem például semmi terhességi tünetem nem volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem is mmondtam h betegség! Csak nyilván egy pékség meleg van gőz van és két hét van h ujra menjek orvoshoz akkor nyilván ot is meg kérdezem csak gondoltam addig fel teszem ittt is.
2014. márc. 28. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!