Szerintetek az rendben van hogy egy nő még az egyetem alatt vagy közvetlenül utána gyereket szül és így soha nem is dolgozott még?!
Szerintem attól is függ, milyen körülmények között születik az a gyerek. Ha az illető férjnél van, aki jól keres, képes így is (GYES nélkül, bár az sem túl sok) eltartani a családot, akkor talán.
Az biztos, hogy én nem javasolnám senkinek, mert harminc környékén elég necces úgy jelentkezni egy állásra, hogy nincs gyakorlata, főleg, ha a gyerekek mellett továbbképzésekre sem járt el, így rögtön el is utasíthatják azzal, hogy a gyakorlat nulla, és ugyebár még az sem számítható be, hogy a legfrissebb tudással rendelkezik.
Úgy is nehéz visszarázódni a munkába, ha a gyerekek előtt dolgozott valaki, így pedig különösen nehéznek gondolom, de hát minden szakma és minden ember más.
Testvérem is így csinálta: 20 és 22 évesen szült. Van 2 diplomája, 3 nyelvvizsgája, a gyerekek már kinőttek a "2 hetet oviban, 2 hetet otthon" időszakból, talált is magának állást.
Azt hozzátenném, hogy a tágabb család támogatása nélkül ez nem sikerült volna, csak csak akkor ha bölcsibe adja a gyerekeket. Így a gyerekekkel is sokat volt és tanulni is tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!