Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden rendben lesz? Izgulok :-/

Minden rendben lesz? Izgulok :-/

Figyelt kérdés
5hetesen uh-n nemlatszott a pici.Most csütörtökön voltam dokinál megnézett,megnyomdosta hasam.Uh-ra jún 6.-án megyek.Vérböl kimutatva,nagyon kis terhességröl beszéltek.Ma 6.hét 3.napon vagyunk.Melleim mintha már holnap szoptatni készülnék,ezenkivül szédülök egész nap.Estére fájdogál a hasam,mintha meg akarna jönni.Félek,h nem marad meg a baba,mivel nemláttuk az uh-n.
2013. máj. 18. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokat számít az UH készülék, és a doki tapasztalata! Nekem a dokim a 2. Terhességemet majdnem 3 héttel kisebbnek látta, mint számolás alapján, megijedtem, elmentem egy olyan dokihoz, akinek tudtam, hogy modern az UH készüléke, és láss csodát pont akkora volt a baba, mint számolás alapján!

Persze addig, míg eljutottam a másikhoz, már fejben le is mondtam a piciről, mert biztos sorvad, nem fejlődik, stb. Most egészséges 4 hónapos baba.

2013. máj. 18. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj még 5 hetesen picike nagyon. Ha gond lenne már véreznél (bár nem minden esetben jelent egyből vetélést).

Nyugalom!!!! Fő, hogy pihenj amennyit tudsz és ne is gondolj arra, hogy mi lesz ha.

Én szurkolok nektek! Majd írj mindenképp!!!

:D

2013. máj. 18. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi.... nem mindig látszik egyből uh-n. Lehet, hogy menstruáció szerint jelenleg 6 hetes vagy, de lehet, hogy később volt a peteérésed, és még sokkal kisebb. Nekem menstruáció szerinti 4. héten már minden bajom volt (hányás, szédülés, mellfeszülés), de csak a 6. héten volt petezsák és a 8. héten szívhang. szóval próbálj meg nem stresszelni :)
2013. máj. 18. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit zavaros. 5 hetesen voltál Uh-n amin még nem látták a picikét--> ezzel nincs is baj, főleg ha hasi Uh volt azzal még petezsákot sem szoktak látni, ha hüvelyi akkor petezsákot elvileg vagy valamit kellett volna látni. A vérvétel szerint korai terhesség--> ha még mindig az 5 hetes terhességről beszélünk akkor ezzel sincs túl nagy baj. Ma vagy 6 hetes 3 napos--> na ha ma sem látott semmit az gond. Ha valóban 6 hetes kellett volna szívhangnak lenni. Viszont ha nem is akkor volt peteérésed mikor gondolod, akkor simán lehet, hogy nem 6 hetes a pici csak 4-5 hetes (később volt peteérésed mint gondolod) ha viszont még nincs 6 hetes akkor az előzőek érvényesek. Az viszont jó jel, hogy a melleid fájnak. Fura, hogy nem pl. jövőhétre kaptál UH időpontot, mert azért olyan 6 hetesen meg kellene találni a szívhangját, vagy rá párnapra próbálkozni megint megkeresni. Amíg nem vérzel nincs baj, ha csak picike barnázgatásod van akkor sincs nagy baj, de akkor azért irány a kórház/ügyelet. Nekem 5 hetesen ment el az első picim, egyszerűen egyik reggel elkezdtem menstruálni.
2013. máj. 18. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,h megnyugtattok.Igyekszem nem stresszelni.Pihenek eleget,mivel nem dolgozom,max fözés marad rám.Remélem minden rendben megy majd,nagyon várjuk a picit.
2013. máj. 18. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak egy uh-n voltam 5hetesen(ami ezekszerint nem 5hét,hanem kevesebb).Uh-t nemcsinalt most azért,mert apja-fia dokijaim vannak.a fia uh-z,aki csak 6.-an lesz a rendelöben.
2013. máj. 18. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
De ha gond lenne csak erezte volna a doki mikor megnezett?!
2013. máj. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!