Vannak itt olyan párok, akik úgy vállaltak gyereket, hogy a ffi dolgozott, a nő még nem, és babát vállaltak a nő munkába állása előtt úgy, h a ffi jól keresett?
igen, mindketten 22voltunk.
hivatalos munkám nem volt, 15 éves koromtól dolgoztam, szóval volt megtakarításunk.
Igen vállaltunk,nálunk teljesen mukodokepes a dolog..anno a helyzet hozta így,de egyaltalan nem bantuk meg a dontesunket.
Mire vagy kíváncsi?
Igen, de mi már régóta szerettük volna. Amikor dolgoztam akkor nem jött össze, most hogy nem dolgozok összejött. A férjemnek biztos munkahelye van. Nekem meg sok eladó cuccom amit felrakok netre és eladom. Anyukámék meg külföldön jó sok pénzt keresnek és rengeteget segítenek.
Nekem is lenne munkám ha Bpest vagy környékén élnénk mert a férjem is odajár dolgozni (viszik mások kocsival vagy éppen ő megy kocsival, benzint fizetik) és kaptam volna munkát én is csak a férjem közel akart maradni a szüleihez és az nem érdekelte hogy nekem itt nem jön össze már semmi. Baba meg összejött. Úgyhogy több értelme lesz itthon maradnom legalább.
Én 32 éves vagyok, férjem pedig 34 éves.
hat,csak kivancssagbol tettem fel a kerdest,nalunk a fent leirtak a helyzet,erdekel,h mas is van/volt-e igy?
en 23,parom 24 eves.valoszinuleg babat varunk,bar minden teszt negativ.orvoshoz jovo heten megyek.
jo korulmenyekbe szuletne,mielott lepontozna v lehurrogna valaki
Én érettségi után estem teherbe, úgy hogy fél éve voltunk együtt... Elkezdtem az esti sulit, de nem tudtam befejezni. Férjem átlagosan keresett.
Azóta három gyerekesek vagyunk, és bár sokan fújjogtak rám, (azért szül hogy ne kelljen dolgozni) köszönjük jól vagyunk.
Megszereztük a diplománkat mindketten, férjemnek jo állása van, én itthonról dolgozom, kis "zsebpénzért", anyagilag jól vagyunk, és 100%-ban a gyerekeknél tudok lenni. Sokszor küzdöttünk nem mondom, de megérte. Sok sikert nektek!
Nálunk is ez a helyzet, én 20 vagyok, a párom 29, saját vállalkozása van, jól keres. Ezen kívül anyukámék is rengeteget segítenek.
Én levelezőin tanulgattam itthon, a babát nem terveztük, de örültünk, hogy jött, és boldogan várjuk! Dolgozni valószínűleg csak akkor fogok majd ha a pici óvodába jár már.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!