Ennyire "kiakaszto" ha valaki nem ment egyetemre es babat vallal?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok es terhes. Megfelelo korulmeny van, hazas vagyok 3 honapja. Itt is olvastam egy olyan valaszt hogy egy 22 eves lany terhes erettsegivel es "jol el is rontotta az eletet, fillereket keres..stb" En ertem hogy sajnos ilyenek az emberek, foleg hogy egy informacio alapjan teljesen kielemeztek egy lanyt. Na de most komolyan ennyire felhaborito ha valaki nem megy egyetemre? Azert nem mentem mert nem nem tudtam eldonteni mit szeretnek, kesobb lehetseges hogy mennek esetleg meg egy OKJra mert van egy okj tanfolyamom es nem fillereket keresek.2016. okt. 14. 14:10
11/15 anonim válasza:
Mindenki és minden élethelyzet más. Ha nem tudjuk a részleteket ne ítélkezzünk.
Megkérdezhetem milyen okj-val keresel jól?
Nekem egy diplomám és egy Okj-m van de mindegyikkel filléreket keresek. Úgyhogy elő ellenpélda vagyok a köpködőnek.
12/15 A kérdező kommentje:
En valuta valtoi okjt csinaltam es szerencses vagyok hogy jo munkat talaltam es a ferjem kamionos, igy osszesen ertettem hogy nem keresek fillereket :) hat igen sajnos, sok olyan embert ismerek aki sajnos nem elegedett a diplomajaval :(. Es ezt egyebkent sajnalom mert nem azert tanulsz meg pluszban eveket hogy megkevesebbet keress :(
2016. okt. 14. 17:51
13/15 anonim válasza:
én meg mesterképzésre járok és babát várok 8 hónapos terhesen... kapom is az ívet sokaktól, hogy miért nem halasztok, meg hogy hogy akarom terhesen, majd kisbabával megcsinálni? Sokak szerint be se kellett volna iratkoznom! De én meg azt mondom én döntöm el, én tudom mi a jó nekünk, és ha megcsinálom ezt a szakot akkor jobb lesz, nem beszélve arról, hogy az idő megy, de később se biztos, hogy egyszerűbb lenne elvégezni család és gyerek szempontjából. Régóta szerettem volna már hogy felvegyenek és régóta szerettünk volna babát is, végül egyszerre jött össze a kettő. Nem kell másokkal foglalkozni, mindenki élje a saját életét, ahogy neki jó.
14/15 A kérdező kommentje:
13 gratulalok es ha vegigcsinalod egy fokkal megbuszkebb lehetsz magadra! :)
2016. okt. 14. 19:27
15/15 anonim válasza:
Én 20evesen szültem nálunk is sok embertől ment a duma... Na és kit izgat? Itt fekszik a szépséges 7eves lányom ő mindentől többet ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!