7 hetes terhes vagyok és nem ismerek magamra! Teljesen kiakasztó vagyok! Veletek volt ilyen? Elmúlt? Mit csináljak magammal?
Teljesen normális minden, ami Veled történik. Tudom, hogy nem túl biztató, de nálam csak szülés után pár hónappal lett jobb, amikor már a gyermekágynak is vége volt.
De már 3x kibírtuk. :)
És Neked mindjárt dupla öröm van!
Kitartás!
Nyugi, kiartást:-)
Ez a terhesség egy jól kitalált "dolog":-) minden időszaknak megvannak a bàjai, a Te esetedben a hiszti plusz rosszullét!
Nekem is ez volt , szó szerint a saját agyamra mentem! A párom meg tűrte.. Most ez van, ez normális;)
Hogy mit tegyél ellene? Pihenj, sétálj sokat! Ami engem vigasztalt az hogy elmentem babaruhákat nézni:-)) akkor egy kicsit le higgadtam:-)
Jaaaa, tudom hogy még magzatok.. De sokkal jobban hangzik és neked is jobb... Hívd nyugodtan babáknak vagy piciknek:-) így szebb:-))
4 hetes kislány anyuja:-)
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni :-D
Nekem a várandósság eleje tényleg maga volt a tökély. Nagyon élveztem, semmi dilim nem volt, viszont kb. a 14. hét óta vagyok elviselhetetlen. Hisztizek én is mindenen, állandóan a plafonon vagyok, de sajnos nem tehetek róla. Párom hál istennek megértő nagyon, és nem veszi fel a hülyeségeimet.. Reméltem én is, hogy elmúlik, de nem sok jóval biztatnak. :-D
20 hkm
Szia! Én 8 hetes vagyok és dettó! :) kezdődött a kajaundorral, a nyámnyilasággal folytatódott, csak fekszem és jajgatok, semmi sem jó :D
El fog múlni :P
Kitartást nekünk!
Szia
En a 15 hetet kezdem holnap es detto ugyanez van velem is... Halistennek en nem hanytam egyszer sem, de ennyi savat a 28 ev alatt se produkalt a gyomrom, mint miota terhes vagyok... Mindenen besertodok es nagyon nehezen viselem ezt az egeszet... Ennek fejeben a parom egy makacs ember, nem erti mi van velem es ugyanazt a not koveteli vissza aki voltam, emiatt pedig mindennapossa valtak a veszekedesek, szornyu az egesz ugy ahogy van!! Kitartas!!
Mintha csak én írtam volna pár héttel ezelőtt. Kb. a 8-12 hét között voltam úgy, mint te. Megspékelve azzal, hogy állandóan álmos voltam vagy aludtam.
Reménysugár lehet, hogy kb. 1-2 hete abbamardt és jókat tudok enni. Annyi különbséggel, hogy a kávét és az egyik kedvenc evesemet máig nem bírom.
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!