Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes terhes vagyok és ma...

30 hetes terhes vagyok és ma déltől fáj a hasam?

Figyelt kérdés

Ma déltől gyakran fáj a hasam, de csak egy ponton. Ha a méhem egy óra, akkor kb 10 óránál fáj. ( máshogy nem tudom elmagyarázni :-))

Éles fájdalmat érzek, és elmúlik, aztán kezdődik elölről.

Lefeküdtem, de nem tudtam aludni, mert akkor is fájt, most is érzem, és ha megyek, akkor a legrosszabb. Van, hogy fél óráig semmi, aztán meg 5 perc alatt háromszor.

Mit lehet ez? ez a harmadik terhességem, de nem emlékszem, hogy az első kettőnél lett volna ilyen

2013. okt. 26. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel az orvosodat vagy szülésznődet, vagy ha nincs, akkor menj be a kőrházba. A fájdalom nagyon szubjektív, és sokmindent jelenthet.
2013. okt. 26. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akar indulni a szülés. Szedsz magnéziumot?
2013. okt. 26. 22:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek, mert sosem keményedik a hasam .
2013. okt. 26. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Az baj. Mert nemcsak haskeményedésre jó ellenszer, de koraszülésre is.
2013. okt. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!