Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak olyan kismamák akik...

Vannak olyan kismamák akik még egyetemre járnak?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, még min. másfél évem van az egyetemből,augusztusban jön a baba. Kicsit aggódom emiatt.Mási is van ilyen helyzetben?Hogy tervezitek a jövőt?
2009. márc. 6. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia, én írtam volna a kérdést????? :) én is 23 vagyok, nekem is másfél év van még, és én szeptemberre vagyok kiírva, :) Pszichológiát tanulok. Te???
2009. márc. 6. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Akkor becsatlakozom a 23 éves babások táborába. Igaz az én fiam már négy hónapos, de hasonló cipőben járok. Hát nem könnyű, az biztos, de szervezéssel minden megoldható.
2009. márc. 6. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
23 eves vagyok, vagyis mindjart itt a szulinapom (holnap) es akkortol 24. Egyetemre jarok, meg van hatra egy evem. A baba julius elso heteben varhato. Majusban leteszem a 2.ev utolso vizsgait. Szept. vegetol folytatom nappalin, es gyerek mellett fejezem be. Muszaj, mert ha kimarad egy ev, sose fejezem be.......
2009. márc. 6. 11:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Én a Corvinusra járok, nemzetközi tanulmányokra.Nem hagyom abba, a baba mellett folytatom, de valószínüleg csúszni fogok valamennyit. De ez azért még nem tragédia vagy igen?:)
2009. márc. 6. 12:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Megint én...Egyébként kinek hogy reagáltak pl. a Csoporttársak?Én még nem nagyon kürtöltem szét a hírt...
2009. márc. 6. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is augusztusra vagyok kiírva. Utolsóéves vagyok, de én levelezőn végzem a sulit, mert másoddiploma és mellette dolgozom. Én a szakdogát behalasztom, mert nincs időm áprilisig megírni, de a többi vizsgát szeretném letudni. Nyugi, minden meglesz, a tanárok is engedékenyebbek! Jó babavárást!
2009. márc. 6. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia

Én 24 éves vagyok, két szakot csinálok egyszerre. Még van ezen a féléven kívül 2. Május közepére várom a picit, tehát pont a vizsgaidőszak elejére.

Nagyon aranyosak a tanárok, mindenkinél tehetek előrehozott vizsgát és egyéni tanrenden vagyok, akkor megyek be órára amikor tudok. Csoporttársak nagyon jó fejek, még azok is akik eddig nem voltak azok. Mindenki segít és kedves velem. :)

Én már a hetedik hónapban vagyok, jó nagy pocival. :) Jövő héten lesz a zárótanításom:)

Szerintem meg lehet csinálni, nem annyira vészes. Kíváncsi vagyok majd a baba mellett hogyan fogok boldogulni.

2009. márc. 6. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok,júniusra vagyok kiírva. Következő félévben diplomázom. Hát biztos nem lesz könnyű, de szerintem pici babával még mindig könnyebb, mint azzal, aki után már rohangálni is kell :) A tanárok tényleg jó fejek, engedékenyebbek. Mindig megkérdezik, hogy vagyok.
2009. márc. 6. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
De jó, hogy ennyien vagyunk. :) Legalább erőt ad a folytatáshoz. :)
2009. márc. 6. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék a táborhoz!!!:)

Nem volt tervezett a babánk de már nagyon várjuk,és tervezni sem tudtuk volna jobb időpontra augusztusra vagyok kiirva. 24 vagyok én is.

áprilisig szakdoga most ezzel küzdöm, eddig a rosszullétek, meg a fáradság miatt nem igazán haladtam a dologgal, aztán 2 szigorlat, májusban írásbeli aztán szóbeli államvizsga Ha minden OK. utána ázfelújítás hogy minden tiszta legyen a babunak és augusztusra kész is leszek testileg lelkileg mindenhogy azt hiszem, még jó hogy van sok segítségem, de úgy jó az élet ha zajlik

kitartás sokan végigcsinálták már előttünk is.

2009. márc. 7. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!