Ennyire "kiakaszto" ha valaki nem ment egyetemre es babat vallal?
Jó,akkor ne magyarázkodj,neked így jó és kész!
Ez a kérdés is csak arra lesz jó,hogy másoknak magyarázkodj! Nem kell!
10 év múlva már le fogod szrni,hogy más mit gondol rólad! Ezt hívják élettapasztalatnak!
Szrjad le,mosolyogjál,ne foglalkozz senkivel,csak magaddal meg a családoddal!
Nem.kell ilyen hü,lyeségekre pazarolni az energiáid!
Én is ebben a cipőben vagyok, nem csináltam meg az egyetemet, úgy döntöttem, ink dolgozok, most várandós vagyok, körülöttem mindenki azt hiszi meghibbantam, hogy így a semmire gyereket vállalok, mint ahogy te, én is "elrontottam" az életemet. de párom itt van mellettem, nem érdekli, milyen iskolát végeztem, anyagilag megvagyunk, a pici semmi fontosban nem fog hiányt szenvedni. nem egy diplomás ember van a környezetemben, akitől kanyar nélkül elvenném a gyereket, nem foglalkoznak vele, mint akinek csak annyi volt a gyerekvállalás, hogy oké pipa, ez is megvan... csak sajnos a diplomához észt nem adnak...
ne érdekeljen, mit mondanak mások, csak az a fontos, te hogy érzed. boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!