Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felvettek egyetemre, de közbe...

Felvettek egyetemre, de közbe teherbe estem, szerintetek lehet halasztani?

Figyelt kérdés
Októberbe szülök, de mikor jelentkeztem, nem gondoltam, hogy teherbe esek. Egy félévet szeretnék halasztani, de nem tudom, hogy lehet-e úgy, hogy most kezdeném az egészet. Köszönöm, aki tud válaszolni.
2011. aug. 1. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet halasztani. Rögtön a beiratkozáskor ezt jelezned kell a tanulmányi osztálynak.Hogy keresztfélével lehetséges-e, azt az adott egyetemen tudják majd megmondani.
2011. aug. 1. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk csak egy aktív félév után van erre lehetőség.

Lehet felesleges halasztanod amúgy.

A második kicsi születése után azonnal mentem vissza. Bár ha a fiam természetű lesz a babád...

Ta-t kérdezd lehet e ilyet, van nyári ügyelet, már most is utána tudsz járni.

Sok sikert

2011. aug. 1. 11:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2011. aug. 1. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem tudsz halasztani, akkor kérj egyéni tanulmányi rendet, bár nem tudom hová fogsz járni, de nálunk egy kérvényt kellett kitölteni a tanárokkal aláíratni. Így szemináriumoknál csak konzultációra, előadásokon vizsgákra kellett bejárni.
2011. aug. 1. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
El kell, hogy fogadják a halasztási kérelmedet, főiskolán dolgozom, ugyan nem tanulmányi osztályon, de csomó olyan hallgató van nálunk is, aki az első évfolyamot halasztással kezdi!
2011. aug. 1. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!