Terhesen járhatok egyetemre vagy azonnal passzív félévre kell menni?
orvosira járok és terhes vagyok. nem ez a gond, van párom, 21 éves vagyok, fel tudom nevelni. csak járhatok nagy hassal órára, gyakorlatokra vagy nem lehet? nem akadályozna szerintem és pont befejezném a félévet szülés előtt 2 hónappal és csak az azutáni évre mennék passzívra, aztán folytatnám.
előre is köszönöm
persze, hogy járhatsz. szoktak járni pocakkal mások is órákra, illetve ha úgy jön ki a szülés, hogy nem jó nekik az órarend, kérnek egyéni tanrendet a tanulmányin vagy az adminisztráción.
illetve a tanárokkal egyeztetve a vizsgákat is le lehet tudni hamarabb.
gratulálok egyébként:)
Sziasztok! Én is pocakosan járok egyetemre, ráadásul épp a januári szesszióban fogok várhatóan szülni. Hogy a vizsgákkal hogy lesz, nem tudom, de eszem ágában sincs ezért kihagyni egy félévet
20 hetes pocis
köszönöm a válaszokat.
én 1 évet halasztok majd és csak utána folytatom a sulit. akkor már járhat bölcsibe, ami itt van tőlünk nem messze. sok segítséget kapok anyukámtól, páromtól is. kicsit persze félek is tőle és bár nem tervezett baba volt, nem bánjuk és fel sem merült, hogy nem tartom meg. de én úgy gondolom menni fog, főleg hogy az első évben itthon leszek vele. bldog vagyok és ez sok erőt és kitartást ad a sulihoz. amúgy pedig elég mobilis, gördülékeny a családom, mindent megoldunk együtt.
boldog babavárást minden kedves válaszolónak!
Szia, először is gratulálok a babához! Ahova én járok főiskolára, ott is rengeteg a kismama és a kisgyerekes szülő. Én is nagyon várom már a babát, és ha terhes leszek, akkor is folytatni szeretném a sulit.
Viszont azt nem tudom, hogy az orvosin milyen gyakorlatok vannak, de ezen elgondolkodtam egy kicsit, hogy nem lehet -e veszélyes a babára. Pl. boncolásnál a fertőzésveszély, a tömény formalinszag... Vagy kémiából a vegyszerek. Vagy ha kórházba kell menni, ott a sok beteg ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!