39-40 hetesek, hogy alszotok? Miről álmodtok?
Szia! Én is egyre rosszabbul alszok, pedig eddig nem volt semmi gond az alvással. Rengeteget forgolódok és már sehogy sem jó hosszabb ideig. Szerencsére nem kell felkelnem, hogy wc-re menjek, mert akkor még rosszabb lenne visszaaludni. Érdekes én még nem álmodtam a szülésről, csak nappal jut eszembe sokat, de próbálok nem félve gondolni rá.
Nekem első baba lesz, neked hányadik?
Sziasztok! 39 hetes vagyok, jövő csüt-re vagyok hivatalosan kiírva, de ma már mintha éreznék "furcsa" dolgokat... és a baba is mintha kevesebbet mocorogna, pedig nagyon aktív volt eddig! Holnap mennem kell UH-ra, mert kevés a magzatvíz, és lehet megindítják, bízom benne, hátha magától beindul addig!
Én is már több hete rosszul alszom, a fordulásokkal van gondom, nagyon fáj olyankor a hasam, és rengeteget járok WC-re is éjjelente, na meg a Baba is elég sokat rúgdos, mocorog még éjszaka is:) !
Jó lenne már kézben tartani őket, ugyeee!? :)))
Könnyű szülést, és kitartás!
Én éjszaka 4szer megyek ki pisilni,aludni napközben alszom 1-2 órát!Álom álom hátán,sokszor badarságok...
Nem bánnám már ha kibújna a kis kukis!:)
38 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!