Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy pocakos, fázós kismamák!...

Nagy pocakos, fázós kismamák! Miben alszotok?

Figyelt kérdés

Pizsama? Hálóing? Póló?

Én nagyon pizsamás voltam mindig, de most már csak egy jó rám, pedig még most fog nagyot nőni a hasam...

31 hetes km

2011. jan. 7. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Én vettem 3XL-es pizsit :)

Kínaiban van.

2011. jan. 7. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Fázol? Nekem mindig melegem volt, egy bugyiban aludtam csak, januári a babám, 1 éve lassan, hogy született. De talán szabadidő nadrágot fel tudsz venni, otthon én abban voltam, kényelmes volt, szerintem aludni is jó egy pólóval.

Könnyű szülést neked!

2011. jan. 7. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

De jó neked! :)

Nekem olyan melegem van állandóan, trikóban és nyári pizsi alsóban alszom, és be sem takarózom.

2011. jan. 7. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a derekam fázott a pizsiben, mert folyton felcsúszott. Így vettem pár hálóinget (inkább hosszú póló), és azt veszem fel a pizsi nadrághoz. Nagyon kényelmes, nincs kint belőle se a hasam, se a derekam. :)
2011. jan. 8. 08:33
 5/5 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Hosszú póló + boxer és meleg takaró :)
2011. jan. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!