Hasonalvós kismamák! Hogy alszotok éjszaka?
Figyelt kérdés
Párnákkal? Szopipárnát használtok? Hogyan? Én 19 hetes vagyok és még mindig önkéntelenül hasra fordulok. De meddig? Reggel meg idegeskedek nem nyomtam-e agyon a babát:S Oldalt fekve hogy tudnék kényelmesen aludni?2011. febr. 12. 22:58
1/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, én úgy tudom, hogy nyugodtan lehet hason aludni, nem nyomod agyon a babát! Ha már nagy lesz a pocakod, úgysem lesz kényelmes. Mondjuk én mindezek ellenére nem mertem hason aludni az első terhességemnél, most viszont egyelőre alszok még hason, igaz, még csak 12 hetes vagyok. Jó babavárást!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is hason alvó voltam a babám előtt, csak így volt kényelmes, más pózban el sem tudtam aludni. Aztán jött a terhesség, kénytelen voltam megszokni az oldalt alvást (háton a vége felé már nem javasolják és nem is kényelmes, mindenedet nyomja a baba). Babócám születése után a nagy cicik miatt nem tudtam hason aludni, feszültek, tele voltak tejjel. Kislányom most éves és minden este azon veszem észre magam - amikor már nyugodtan aludhatnék hason - hogy oldalt fekve fekszem le, úgy kezdem az alvást.... érdekes...megszoktam.
3/4 anonim válasza:
Szopipárna. Második terhességem, 38 hetes múltam és még mindig félig hason alszom. Az elsővel is végig félig hason aludtam. Pedig nagy a hasam.
4/4 anonim válasza:
Én oldalfekvésben alszom, akarok venni szopipárnát majd. 13 hetes vagyok, de nem merek hasra fordulni, mert félek és kényelmetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!