Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasonalvós kismamák! Hogy...

Hasonalvós kismamák! Hogy alszotok éjszaka?

Figyelt kérdés
Párnákkal? Szopipárnát használtok? Hogyan? Én 19 hetes vagyok és még mindig önkéntelenül hasra fordulok. De meddig? Reggel meg idegeskedek nem nyomtam-e agyon a babát:S Oldalt fekve hogy tudnék kényelmesen aludni?
2011. febr. 12. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, én úgy tudom, hogy nyugodtan lehet hason aludni, nem nyomod agyon a babát! Ha már nagy lesz a pocakod, úgysem lesz kényelmes. Mondjuk én mindezek ellenére nem mertem hason aludni az első terhességemnél, most viszont egyelőre alszok még hason, igaz, még csak 12 hetes vagyok. Jó babavárást!
2011. febr. 12. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hason alvó voltam a babám előtt, csak így volt kényelmes, más pózban el sem tudtam aludni. Aztán jött a terhesség, kénytelen voltam megszokni az oldalt alvást (háton a vége felé már nem javasolják és nem is kényelmes, mindenedet nyomja a baba). Babócám születése után a nagy cicik miatt nem tudtam hason aludni, feszültek, tele voltak tejjel. Kislányom most éves és minden este azon veszem észre magam - amikor már nyugodtan aludhatnék hason - hogy oldalt fekve fekszem le, úgy kezdem az alvást.... érdekes...megszoktam.

2011. febr. 13. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szopipárna. Második terhességem, 38 hetes múltam és még mindig félig hason alszom. Az elsővel is végig félig hason aludtam. Pedig nagy a hasam.
2011. febr. 13. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én oldalfekvésben alszom, akarok venni szopipárnát majd. 13 hetes vagyok, de nem merek hasra fordulni, mert félek és kényelmetlen is.
2011. febr. 13. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!