Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti hogy alszotok?

Kismamák ti hogy alszotok?

Figyelt kérdés

Borzalmas, hogy eddig mindíg hason aludtam, és amióta egyre nagyobb a pocakom annál kevesebbet alszom éjszaka.

Most oldalra fordulva alszom és amennyire tudom felhúzom a lábam, de közbe meg félek hogy megnyomom a babám!

23. hetes kismama.

2010. febr. 11. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
én is ugyanigy vagyog vele pedig még csak 4 hónapos vagyok! én is mindig hason aludtam...és most az oldalamon...de már kezdem megszokni! :) remélem te is megfogod szokni :) jó babavárást :)
2010. febr. 11. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi a 37. hétben vagyunk. Pár napja jól alszunk.

Mikor annyi idős volt a babám, mint Neked,akkor nagyon rosszul aludtunk. Sehogy sem volt kényelmes, én is hason alvós voltam, így fura volt oldalt aludni. Vettem oldalpárnát, olyan mint a szopis párna, azzal támasztottam ki magam, és úgy jobb volt. Sokat aludtam félig ülő helyzetben, úgy is jó volt:)

Nem tudod megnyomni a babát, ne aggódj ezen, átmegy a másik oldalra, vagy elhelyezkedik úgy, hogy neki is kényelmes legyen.

2010. febr. 11. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
hello, én most vagyok 27 hetes. szintén (ex) hason alvós:) de nekem annyira nem jelentett nehézságt átállni az oldalt alvásra.mostanában viszont rosszabbul alszom. felébredek 2x biztos pisilni. és ált 4-5közt, és csak forgolodom utánna7ig, aztán meg meló:S remélem javulni fog a helyzet. bár kb 2hete van ez.
2010. febr. 11. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is hason alvós voltam világéletemben. Más testhelyzetben sehogyse tudtam elaludni. Most meg... Muszáj volt megszoknom az oldalfekvést, de most is félig hason alszom. Az egyik lábamat felhúzom, azza támasztom ki magamat. A babab is őgy helyezkedik bennem, hogy jó legyen neki. Egy kicsit "gyalogol" az ággyal érintkező oldalamon, aztán elvackolódik és elalszik szépen. Semmi baja. :-)

31h km

2010. febr. 11. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Én már 37 hetes vagyok, ugy alszok, hogy a lábam kozé veszem a takaro felét, a másik fele rajtam van, az oldalaom fekszek, derékszogbe fel vannak huzva a lábaim.:)

Vagy félig ulve, ha sok a savam, vagy a baba nyom.Már nem sok van hátra, de akkor meg a cici miatt, nem tudok majd hason aludni.

2010. febr. 11. 11:45
 6/9 anonim válasza:
Szia, ajánlom a szoptatós párnát. Sokat segít a jó alvásban. Tedd a térded közé, a pocakodhoz, vagy a hátadat támaszd meg vele. Én már el sem tudom képzelni az alvást nélküle. 37 hetes km
2010. febr. 11. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne is kerdezd. 24 hetes vagyok, es kb 3 hete nem alszok rendesen. Annyira faradtnak erzem magam. Pedig en nem is voltam igazan hasonalvos. Es megis... Ezt az idot kellene kihasznalni a pihenesre, mert ha meglesz a picur jo idore le kell mondani rola, erre nem tudok aludni. :(((
2010. febr. 11. 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én is így vagyok ezekkel. Éjjelente nagyon sokat fennt vagyok pisilni, inni. És nem nagyon megy az oldalt alvás. :-(

De mind1 :-) Meg lesz az eredménye!!:-)

Boldog babavárást mindenkinek!!!

2010. febr. 11. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd megszokod,nekem is nehezen ment.Támaszd ki a pocakod oldalról.Különben őt védi a magzatvíz -nem tudod összenyomni.Jó babavárást!
2010. febr. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!