Kismamák ti hogy alszotok?
Borzalmas, hogy eddig mindíg hason aludtam, és amióta egyre nagyobb a pocakom annál kevesebbet alszom éjszaka.
Most oldalra fordulva alszom és amennyire tudom felhúzom a lábam, de közbe meg félek hogy megnyomom a babám!
23. hetes kismama.
Mi a 37. hétben vagyunk. Pár napja jól alszunk.
Mikor annyi idős volt a babám, mint Neked,akkor nagyon rosszul aludtunk. Sehogy sem volt kényelmes, én is hason alvós voltam, így fura volt oldalt aludni. Vettem oldalpárnát, olyan mint a szopis párna, azzal támasztottam ki magam, és úgy jobb volt. Sokat aludtam félig ülő helyzetben, úgy is jó volt:)
Nem tudod megnyomni a babát, ne aggódj ezen, átmegy a másik oldalra, vagy elhelyezkedik úgy, hogy neki is kényelmes legyen.
Én is hason alvós voltam világéletemben. Más testhelyzetben sehogyse tudtam elaludni. Most meg... Muszáj volt megszoknom az oldalfekvést, de most is félig hason alszom. Az egyik lábamat felhúzom, azza támasztom ki magamat. A babab is őgy helyezkedik bennem, hogy jó legyen neki. Egy kicsit "gyalogol" az ággyal érintkező oldalamon, aztán elvackolódik és elalszik szépen. Semmi baja. :-)
31h km
Én már 37 hetes vagyok, ugy alszok, hogy a lábam kozé veszem a takaro felét, a másik fele rajtam van, az oldalaom fekszek, derékszogbe fel vannak huzva a lábaim.:)
Vagy félig ulve, ha sok a savam, vagy a baba nyom.Már nem sok van hátra, de akkor meg a cici miatt, nem tudok majd hason aludni.
Köszönöm a válaszokat, én is így vagyok ezekkel. Éjjelente nagyon sokat fennt vagyok pisilni, inni. És nem nagyon megy az oldalt alvás. :-(
De mind1 :-) Meg lesz az eredménye!!:-)
Boldog babavárást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!